Od pre par dana javlja mi se problem sa MSN-om na laptopu. Naime, na jednoj adresi neće program da radi, tj. gasi se odmah nakoh logovanja te iste adrese. Jedno vreme mi nije radila ta adresa, ali par dana kasnije mi se pojavljuje isti problem na drugoj adresi. Znači, obe adrese ne rade. Da razjasnim malo kako izgleda taj problem. Nakon logovanja, izbaci mi se prozor da program nije u funkciji. Mogu da odaberem da njega rešim preko NET-a, ili mogu da zatvorim program.Do čega može biti?
Sistem je Win 7 Ultimate 32-bit, a MSN je najnovije verzije.
Da napomenem da na PC-u jedna adresa radi ok, a ova druga je skroz blokirana. Ne mogu da joj pristupim.
Verzija je najnovija, čini mi se, 14.0.8089. Pri logovanju, stalno mi traži da instaliram Adobe Flash Player, i na PC-ju, i na laptopu. Ali, čisto sumnjam da je do toga.
14.8089.726 je valjda najnovija verzija Windows Live Messengera. Idemo dalje, checkiraj firewall, on moze da ubja ko 1 2, sini adaware, spybot scan na oba kompa, tipujem da si zlopatio neko sranje od virusa, inace ovaj datum ume da izbaguje zestoko, tako je mene zajebo jednom i drugar skonta da je 2070. godina wtf :). Nadam se da imas instaliras najnoviji Adobe Flash Player, eventualno reinstall flash playera. Ja najvise tipujem na neku istripovanu gamad u kompu.
:: Od pre par dana javlja mi se problem sa MSN-om na laptopu. Naime, na jednoj adresi neće program da radi, tj. gasi se odmah nakoh logovanja te iste adrese. Jedno vreme mi nije radila ta adresa, ali par dana kasnije mi se pojavljuje isti problem na drugoj adresi. Znači, obe adrese ne rade. Da razjasnim malo kako izgleda taj problem. Nakon logovanja, izbaci mi se prozor da program nije u funkciji. Mogu da odaberem da njega rešim preko NET-a, ili mogu da zatvorim program.Do čega može biti :: :: Sistem je Win 7 Ultimate 32-bit, a MSN je najnovije verzije :: :: Da napomenem da na PC-u jedna adresa radi ok, a ova druga je skroz blokirana. Ne mogu da joj pristupim :: :: The Way It`s Meant To Be Played
Sad sam proverio na PC-ju, rade obe adrese, dok na laptopu ne radi nijedna. Za ovu drugu adresu sto sam napomenuo da ne mogu da joj pristupim ni preko kompa, tu sam ja pogresio. Radi i ona na kompu, nego sam tada slucajno pogresio password :)
Ako ti slučajno izbacuje error pa neki broj imaš na netu da nađeš po tom broju tačno šta je u pitanju i kako da ga središ. Pun net uputstava kako osposobiti jebeni msn, go m$!!!
Probaj da instaliras flash player ali preko internet explorera. I meni je msn stalno trazio dok nisam instalirao. A ne secam se da li sam mogao da se ulogujem ili ne.
right click on my computer go to properties click on advanced system settings under performance, click settings click the Data Execution Prevention tab, and then click Turn on DEP for all programs and services except those I select. click Add, browse to the executable file for the program and add it.
Samo da javim da sam rešio problem posle mesec dana cimanja i muke. Sve sam probao, i na kraju se setih da u compability mode stavim Vista SP2. Sada radi kao švajcarski sat :)
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.