Situacija je sledeca, ja nikako nisam mogao forward ove mutave portove, pa mi je markopvict lepo to odradio (i ovim putem da se zahvalim coveku :)), idemo dalje i danas nesto zeza net, tipa 5h nije mogao da se konektuje na net, i ja lepo sinem reset dugme, kada odose portovi, i sada ja nikako ne mogu da ih forwardujem. Ovo sam shvatio (Win 7 x64), udjem u cmd, nadjem ip v4 address, ili ti 192.168.1.3, onda udjem u modem, basic/nat, checkiram redirect, i lupim new:
Checiram TCP
Local Address 192.168.1.3 Global Address from (sve nule) Global Address to (sve nule) Destiantion port from: 6112 Destination Port from: 6119 Local port:6112
Ovako pokusao sam sa svim istim portovima i isto sranje, checkiram TCP protokol uvek, a Local Address je iz cmd-a (kucam ipconfig /all), inace u explorer-u je obtain ip address i obtain dns automatically. Ne moras da se cimas nije toliko hitno. Unapred zahvalan.
Pozdrav!
:: :: Nat -> Redirect -> TCP / UDP -> Na koji IP -> samo probaj na: port koji forwarduješ na sva tri mesta da ukucaš :: :: From, To i Local.....sad ću da ti pošaljem šot samo da se zakačim na moj komp kući... :: ::
Kak`i portblah_blah, kak`i bakRRachi, u NAT-u oznachi `None`, after (Mega)deth u Wan-u opali `purebridge`, ondaK save/reboot, zateam napravish novu internet konektzi.yu, user & pass modema ti je dao Tele.com (valjda ti je dao!?!) i download peachi kol`ko leti - a.co neash user & pass nishta ne deerai, nastavi sa portblah_blah-om... ybg
Local Address 192.168.1.3 Global Address from (sve nule) Global Address to (sve nule) Destiantion port from: 1 Destination Port from: 65530 Local port:6112
tako da ce ti onda biti otvoreni svi portovi kod mene tako radi, narocito na utorrent-u
:: Chekiraj TCP i UD :: :: Local Address 192.168.1. :: Global Address from (sve nule :: Global Address to (sve nule :: Destiantion port from: :: Destination Port from: 6553 :: Local port:611 :: :: tako da ce ti onda biti otvoreni svi portov :: kod mene tako radi, narocito na utorrent-u
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.