Poštovani forume, koristim gore navedeni plejer. Malopre nalepim sliku iz akronisa (pošto mi je nešto uletelo na komp), na kojoj nisam imao aimp. Lepo skinem poslednju verziju aimpa sa neta, kad ono nema opcije za fade efekat skina, a znam da sam imao tu opciju i da sam je koristio. Verzija koju koristim je 2.60 build 551. Ako neko zna koja verzija ima opciju sa fadeom neka mi napiše. Hvala unapred. support normality
ja se nesto ne secam da AIMP ima ovo, mada mi nije ni trebalo ali kada sam ga prvi put stavio sve sam prevrnuo da vidim sta sve ima, da nisi pomesao sa winampom, mozda gresim ali se uopste ne secam providnosti
I ja koristim tu najnoviju verziju. Skin koji koristim se zove Pimeer i pravljen je za WinAmp. Options>Interface>Transparencu pa sa slajderom podesis koliko ti treba.
Skinove imas na njihovom sajtu. Proverio sam i neke druge skinove. I na njima imas tu opciju. Nemam pojma kako izgleda, jer nikad ne koristim vizuelne efekte na bilo kom plejeru.
Nightbird ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme. HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena.
:: Poštovani forume, koristim gore navedeni plejer. Malopre nalepim sliku iz akronisa (pošto mi je nešto uletelo na komp), na kojoj nisam imao aimp. Lepo skinem poslednju verziju aimpa sa neta, kad ono nema opcije za fade efekat skina, a znam da sam imao tu opciju i da sam je koristio. Verzija koju koristim je 2.60 build 551. Ako neko zna koja verzija ima opciju sa fadeom neka mi napiše. Hvala unapred. :: support normality
Malo su džiguljigavo-pixelasti sdugmići, ali ostalo je simpatično.
:: Skin je cool, ali se meni Pimeer dopada jer podseca na staro, dobro pojacalo :: @paj :: Jesi li sredio Transparency :: :: Nightbird :: ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme :: HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena. :: :: :: :: :: InviPro Round [Edited] je po meni najlepši skin za AIMP 2 :: :: :: :: http://img15.imageshack.us/img15/9513/sshot1rt.jpg
e fala ljudi i meni otvoriste oci za transparenciju, ko bi rekao da moz da se klikne na boldovano, obicno stoji samo kao `naslov`, a inace radi ki zmaj i winamp ne moze ni da mu prismrdi
MegaPack je super stvar samo, trebi pronaći šta ti treba. izabrati i ostatak obrisati, kako bi AIMP lakše disao. Šta će nekom milion skinova i 200 plaginova odjednom.
Samo me zanima da li si mogao da pinujes jos koju stvar dole u taskbar :). Inace po meni je Winamp i dalje bolji program od ovoga :).
Pozdrav!
:: dakle bio sam ubeđen da je opcija za transparentnost stajala odmah ispod odabira boje. Uopšte nisam kliknuo na interfejs, nije mi palo napamet :: :: Evo koji sam ja skin odabra :: :: http://img14.imageshack.us/img14/1979/desktoptq.pn :: :: tako mi leži uz ovu pozadinu i odmara mozak mmm...a ko želi može i da posluša traku iz naslova prava progresiva :: :: Hvala svima puno. Još sam da provalim koje dugmence na skinu služi za ponavljanje jedne trake i sve kul :D :: support normalit :: ::
Da mogu pinovo bi i ove što su na desku. Ja volim da mi je desk čist maksimalno.
@bane skin ko da je sišao sa neke osmobitne konzole :) support normality
:: Samo me zanima da li si mogao da pinujes jos koju stvar dole u taskbar :). Inace po meni je Winamp i dalje bolji program od ovoga :) :: :: Pozdrav :: :: :: :: dakle bio sam ubeđen da je opcija za transparentnost stajala odmah ispod odabira boje. Uopšte nisam kliknuo na interfejs, nije mi palo napamet :: :: :: :: Evo koji sam ja skin odabra :: :: :: :: http://img14.imageshack.us/img14/1979/desktoptq.pn :: :: :: :: tako mi leži uz ovu pozadinu i odmara mozak mmm...a ko želi može i da posluša traku iz naslova prava progresiva :: :: :: :: Hvala svima puno. Još sam da provalim koje dugmence na skinu služi za ponavljanje jedne trake i sve kul :D :: :: support normalit :: :: :: ::
Windows key pa kucaj do mile volje (start) pa trazi do mile volje ?
Pozdrav!
:: Da mogu pinovo bi i ove što su na desku. Ja volim da mi je desk čist maksimalno :: :: @bane skin ko da je sišao sa neke osmobitne konzole : :: support normalit :: :: :: Samo me zanima da li si mogao da pinujes jos koju stvar dole u taskbar :). Inace po meni je Winamp i dalje bolji program od ovoga :) :: :: :: :: Pozdrav :: :: :: :: :: :: :: dakle bio sam ubeđen da je opcija za transparentnost stajala odmah ispod odabira boje. Uopšte nisam kliknuo na interfejs, nije mi palo napamet :: :: :: :: :: :: Evo koji sam ja skin odabra :: :: :: :: :: :: http://img14.imageshack.us/img14/1979/desktoptq.pn :: :: :: :: :: :: tako mi leži uz ovu pozadinu i odmara mozak mmm...a ko želi može i da posluša traku iz naslova prava progresiva :: :: :: :: :: :: Hvala svima puno. Još sam da provalim koje dugmence na skinu služi za ponavljanje jedne trake i sve kul :D :: :: :: support normalit :: :: :: :: :: ::
Kad smo već kod organizacije, sve možeš da pinuješ. Napravi na desktopu nove foldere i u njih potrpaj prečice programa koje najčešće koristiš. Sortiraj ih po grupama-video, audio, grafika itd, kako tebi odgovara. Onda te foldere lepo pinuj i na desktopu ti ostaje samo Recycle Bin.
Nightbird ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme. HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena.
:: eeeee kucaj, pa ideja da što manje kucaš...kad budeš učio organizaciju radnog prostora i proizvodnje znaćeš . :: support normalit :: ::
znam za to, ali iz nekog razloga ne volim da trpam ikonice u foldere. :) support normality
:: Kad smo već kod organizacije, sve možeš da pinuješ. Napravi na desktopu nove folder :: i u njih potrpaj prečice programa koje najčešće koristiš. Sortiraj ih po grupama-video, audio, grafika itd, kako tebi odgovara. Onda te foldere lepo pinuj i na desktopu ti ostaje samo Recycle Bin :: :: Nightbird :: ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme :: HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena. :: :: :: eeeee kucaj, pa ideja da što manje kucaš...kad budeš učio organizaciju radnog prostora i proizvodnje znaćeš . :: :: support normalit :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.