nisam neki ljuti fan ali bar se drze termina, o5 kad pogledas kad blizzard izbaci igru on je bas izbaci, nego gde je taj film koji je najavio blizzard kad je izasao wow prvi deo kao bice najbolji film ikad uradjen zasnovan na cemu drugom nego na rasama iz warcrafta i mitologiji. i ako bude bio ko intro wow-a onda ce biti stvarno best.
na to nudimo tradicionalni odgovor - ništa efikasno
aj i jedna stara šala kad smo već tu
ide šiptar srpskim delom k.mitrovice kad ga presretoše dvojica grmalja - ti tamo, buđavi, kaži lopata - lopata - a, dobro je, da si reko ljopata najebo bi, ovako znamo da si naš - aaa, baš ste ljisice
ma bilzard kad izbaci to je izbačeno, i za betu moraš da instaliraš nko sranje da vide šta imaš od hardvera, ljudi ozbiljno testiraju
Posto vidim da je ovde zainteresovanost nula za ovu igru, a da ovamo kod Amera se beta keyevi placaju 250$ komentar jednog lika
I wasn`t picked because i set up my Beta Profile to use my mac, biggest mistake ever !
Igra ima slican login screen kao wow, izasao je crack za gledanje replayeva, optimisti kazu da ce crack za igranje izaci cak sutra pa ce biti navala :).
Pa kad su ameri bili normalni, ej bre pa oni su čekali u redovima od tri kilometra da bi prvi kupili iPhone, eto ti viška mozga na delu, bolje da su čekali da kupe prvi bostan
Hehe, al dobro, i mi srbi pijemo onu rakiju što prva izađe iz kazana, a to i nije baš pametno, šta ćeš, svi mi imamo svojih malih problema
Ma dobro, čemu žurba, izaći će full igra, nismo tolko željni pa da navalimo na betu ko robijaš na pičkui
posto nemam iskustva sa ovim on line varijantama jel mi treba neki crack ili sta, kaze da treba da dodam igru na moj acount, ja odem na sajt a on trazi serijski od igre., sta da radim? inace sam instalirao StarCraft II Beta enUS 13891 Installer
da bi bio beta testis, ovaj tester, moras da imas bar jednu blizardovu original igru i skines softver koji ce da utvrdi sta ti to sve imas u kompu od hardvera
@saxija treba ti mnogo srece :). Registrujes se na battle net, onda imas tu negde nadji sign up for beta i tu imas starcraft 2 i skines neko sranje koje ce da ti pokupi informacije o hardware-u i posalje blizzardu. Da bi se prijavio za betu nisam 100% siguran da li moras da imas neku registrovanu igru. Ako na kraju uspes da se registrujes za betu, moras da cekas da te izaberu :), a to je najtezi posao od svih, jer od nekoliko miliona koliko se prijavilo samo oko 500 njih, mozda 1000 je dobilo kljuceve :). Zakljucak cekaj crack koji ce za minimum nekoliko dana izaci. Ovde prati dokle su stigli i komentare na piratebay-u :):
Inace prodaju se kljucevi za Starcraft 2 na ebayu za 200$-300$, ali ima mnogo fake kljuceva, jedan lik se dosetio pa je prodao 37 kljuceva (naravno fake) i svaki za po 300$, covek je zaradio 15 000 $ :).
@ svi oni dole linkovi sto sam ja pre postovao su legalni, ja sam zbog nekih mutavih sranja sa youtube-a reinstalirao sistem, cisto da znate, znaci samo ona dole dva linka su glavni developeri, i oni su prvi izbacili crack za replay, neko rece na ono piratebay linku da ce privatni serveri za dan do dva i ko sto rece neki lik, ne trosite vreme trazeci crack uskoro ce se sam pojaviti, tj. jurili vi ne jurili informacije on ce se pojaviti u isto vreme osim ako mozete developerima da pomognete :). Znaci igrajte nesto drugo opustite se, kada iskoci legalan crack postovacu ovde :).
Azijati su blizi nego ovi nasi evropski indijanci, koliko sam saznao kod evropljana je nas friend razor :). Jedan decko stalno prica da je mnogo blizu crack-a, a to vec prica 2-3 dana, izgleda da nije svestan svoje nesvesti. Novi Beta Key-evi iskace 4. Marta, danas su dobili kljucice oni koji su bili na Blizzconu 2008. i spucali 700$.
Igra je perverzija, partija nije dosadna kao u WC3, nego se krcaju od 5-og minuta pa nadalje, igra je dinamicna, bez heroja, zahteva pamet, odlican skill, grafika nista narocito, ali cilj igre je da bude lagana, alt tab da radi za sekundu itd. :). Sigurno igra 2010. godine, ali su je zato zastitili ne mogu da je provale 10 dana vec.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.