...glas od muzike, bilo da je u pitanju audio, recimo MP3 ili da je upitanju muzicki video spot? Znaci da se izbace vokali, a da ostane muzika. Ako ima takav program predlizite mi neki !!!
ja cu ti reci 1000% da nema jer sam se odrao trazeci i pokusavajuci to da uradim jos pre 3 god. i to sam hteo u twisted metalu 4 pesmu One Minute Silence - South Central da odvojim glas od pratece muzike ali nema, mozes samo da razdvojis mono stereo i kao imaju programi da to urade ali samo stave u mono i cuje se glas samo tise. na kraju sam saznao da je za igru OMS odsvirao pesmu samo instrumental .O so.............:)
To mozes da uradis kroz bilo koji ozbiljniji program za audio editovanje. Drugar moj je bas sklanjao vokale i ostavljao muzku, ali se ne secam u kom programu je to radio...
Probaj da vidis da li moze da se odradi to sa Sony Sound Forge... __________________ Scourge of PCBerza
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.