poz ljudi imam problem sa dvx codecima,installirao sam win xp kod komsije,i imam problem,installirao sam neke njegove kodeke i sada kada pustim bilo koji film samo mi je nesto bela slika i puna kockica.Veliki je kontrast i bas je ruzno.Sta da uradim? Koje codeke da instaliram i da otklonim ove probleme. hvala svima
ps. Hitno mi je potreban odgovor,moram da idem kuci :/
Skini zadnju verziju K-Lite Codec packa, full ili mega paket skini i ima da sljaka boli glava :D https://www.filehippo.com < skines odavde :D
...i pored sveg spida koji je uzimao, svih zaokreta i prečica kojima je išao u Noćnom Gradu, još je u snu video matricu, blistave rešetke logike kako se šire u bezbojnoj praznini.....
Deinstaliraj te njegove kodeke, pa ubaci K lite mega codec pack, ima da radi za sve pare:))), mozes da ubacis i KM player. Ta dvojka je neprikosnovena. Dodatak: ako se desi da na KM playeru nije dobra slika, tj. ima kockica i prevod je onako los , prebaci u opcijama sa Overlay na WMR 9 mixer mode, ima da razbija. K lite ce pri instalaciji da te pita , jel hoces da obrises kodeke koje su vec instalirani, samo ides na Yes i ne brini. Intel Q6600. CM Hyper TX3 Asus P5QL-E Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz HDD WD Caviar 640 Gb. AAKS ATI HD 5770, 1Gb, GDDR5
za graficku. Mozda si instalirao pogresne. Deinstaliraj lepo , pa ponovo instaliraj drajvere za graficku kartu. i pokusaj sa ovim K lite mega codec pacom, ne bi trebalo da bude problema. Instalirao sam ih na min. 20 racunara i rade. Intel Q6600. CM Hyper TX3 Asus P5QL-E Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz HDD WD Caviar 640 Gb. AAKS ATI HD 5770, 1Gb, GDDR5
Vidi ovako moras tacno da mi das oznaku iza 5200, to je bitno. moze da bude: FX5200-T128 FX5200-TD128LF FX5200-VTD128, itd. Znaci to je bitno. Ako ne znas skini programcic Everest pa pogledaj, tamo sve pise. evo ti lista, sa drajverima, pa pronadji koja je tacno: http://www.msi.com/index.php?func=searchresult&keywords=5200&table=download
Intel Q6600. CM Hyper TX3 Asus P5QL-E Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz HDD WD Caviar 640 Gb. AAKS ATI HD 5770, 1Gb, GDDR5
potreban mi je ljudi neki direct link ka msn-u installiran je win xp sp1 i sve sto treba ali ne mogu da se snadjem sa downloadom msn-a jednostavno nece da li neko moze da mi pomogne da mi prosledi link do neke verzije msn-a koja radi :/ pozzz jos jednom
Pa dovoljno je da skine drajvere sa nVidia sajta (archived). A da se ne muci sa kodecima, VLC player je sasvim i vise nego dovoljan, a ne trebaju kodeci.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.