Firefox 3.6, naterao sam da prilično liči na Operu, ali nedostaje nekoliko stvari.
STRANA 1 OD 1
Slavuj
Firefox 3.6, naterao sam da prilično liči na Operu, ali nedostaje nekoliko stvari.
10.02.2010. 12:24
T24414
status: user broj poruka: 2236
1. ``Fit to Width`` opcija, kada se neko raspiše(konkretno NE na ovom sajtu), FF prikaže red toliko dugačak da ni monitor dijagonale 200`` ne bi bio dovoljan da ga obuhvati. Ili kada ``neke stvari`` nisu dobro raspoređene. Uglavnom, smara.
2. ``Tečniji`` skrol srednjim dugmetom miša, da može da se čita neki tekst, a da oči ne ispadaju.
3. Čuveno pamćenje prethodne posećene stranice, kada npr. ovde nešto ne napišem u roku od 10-15 minuta, posle ``Pošalji`` me izbaci da se opet ulogujem, a klikom na BACK tekst nestaje zauvek.
4. Dugme za sidebar pri FullScreen-u, da ne stiskam CTRL+B za Bookmarks i za sve ostalo odgovarajuće prečice, nego da posle jednog klika izbaci čitav meni(notes, downloads, add-ons, bookmarks...), pa da preko ikona izaberem šta kada hoću.
Skidao sam neke varijante i samo mi je jedan dodatak odgovarao, ali sam odustao jer bi jednom izbacio male ikone, drugi put velike, treći put bi se pokretao iz petog puta ili ne bi reagovao.
5. Skrol ume da se zabaguje na YouTube-u, pa proradi kada se otvori novi tab.
Zove se Opera skines je i instaliras.Ne razumem te da opera vise ne postoji ili da se ne razvija pa je negde u naftalinu pa da si primoran da preradjujes nesto drugo u nju, al ovako skini operu i nemas ni problema ni muke.
Bolje da si pametnije iskoristio vreme, npr da si odradio nestou u flash-u.
Koristim Operu ni sam ne znam otkad, a ovih dana malo kombinovano, zato što neke sajtove FF otvara a Opera delimično ne, a druge Opera otvara, a FF delimično ne.
Re: pa kome treba@ E, al` vidis li ti kako ga Kinezi vole (IE-a)!!!
11.02.2010. 00:46
status: user broj poruka: 10999
Kazu (njihovi obavestajci): izuzetno pogodan za busenje opozicionarskih kompljutera (narocito Gmail account-a)! Remote assistance sa njime radi ki podmazat!
:: nek se vrati na IE...draze mi je da kombinujem FF i Operu, no da se vratim na mrskii I :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.