Potreban lek za gore navedeni program. Mozhe link ovde ili na mail ali ne ovaj koji sam dao na PCB, nego pitajte za mail pa cu da pustim na mail moj mail. :)
ne znam kako je odradjena 6 ali sam imao 3 i vratio se na staru 10 photo manager, ova mi je bila kretenski spetljana, jel popravljeno nivijim verzijama, npr da bi se zezao sa slikom, treba da isklikcem gomilu gluposti dok u 10 samo kliknem full viewer
No kaj će ti ta starudija? Zašto ne probaš ACDSee Pro 3.0? Koliko vidim ne nakom mom starom DVD-u sa programima, ni jedan krek za ACDSee PP 6 nema serijski, niti kigen, već su neki pečevi. Ako hoćeš poslaću ti ih na mejl.
Tortojede, brate, daj zivni malo, mnogo si negativan, iza svakog tvog postaj ja vidim , daj opusti se malo i uzivaj, malo vise optimizma ali slazem se za ACDsee, za ove verzije koje sam naveo.
Nije losh, shta vishe skroz je ok. @Tortojed: Jbg, navika. @saxija: To jeste onaj matori, ali sam fikno instalaciju kad sam instaliro XnView. Ali cu probati ACDsee 7 na streptomicinu. @raic: Pogledaj gornju.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.