Morao sam da formatiram hard zbog sr*nja koje su mi napravili Ati driveri (10.1) i sve ponovo instaliram ali gle cuda... Preko Windows update instalira drivere za muzicku karticu Creative SB X-Fi Xtreme Audio i kad sam pokrenuo Autoupdate kaze da ne moze da nadje ni jedan Creative product na mom kompjuteru!!!
**************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
Ne koristi Windows update za drajvere, ikada. Autoupdate Creative softvera i drajvera se koristi tako, posto je to Creative u pitanju, sto zadas control panelu Creative-a u system tray-u da ti je Creative kartica umesto `Follow windows default. To se radi tako sto na desni klik ikonice u systray-u izaberes `audio device` i u njemu pomeris sa Follow windows default na tvoju karticu. Kod mene je `SB X-Fi 0000`.
Napomena: desava se da ne updateuje, opet zbog Creativa i njihovog softverisanja. Tako da ti je najlakse da skines sve sa njihovog sajta.
Pa nisam ja imao nekog izbora... Nakon instalacije (formatiranja) on je skinuo drivere i za grafu i za zvuk i samo me obavestio da ih instalira... Lepo radi zvuk (ne savrseno, zalio sam se i ranije na win 7 sto se toga tice) ali me nervira sto kaze da ne vidi nista od Creative-a prikljuceno na mom kompu! To mi se desilo i prosli put kada sam instalirao win 7 ali odmah nakon refresh-a se odradio update, ali sada nece...
**************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
Pa bas zbog toga sto ti je Win update-ovao drajvere. Iskljuci na W7 da ti updateuje drajvere, za njih ti je najblje da skidas sa sajtova, i sam da instaliras.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.