interesuje me jer neko probao neki programcic na ovu foru? Da je free (a i nemora) i da ne zauzima 100mb tj da nema neke opcije koje mi ne trebaju. Treba jednostavno da sacuva trenutno stanje mojih ikona i kad ja promenim rez i na 1024x768 i kad vratim na 1680x1050 da on tu nastupa :D 2 klika i vrate se na svoje mesto :D Znaci treba mi nesto sto cuva trenutnu poziciju ikonica i onda je load-uje kad ja to hocu poz
pre par nedelja sam trazio neko programce za desktop ikone. Video sam i to sto trazis, sto samo snima polozaj. Ja sam skinuo Stardock Fences. Mozes sa njime kreiratin snapshotove desktopa i kasnije pozivati po zelji. Dodatna mogucnost je organizovanja ikona po grupama u zajednicki prostor koji pomera sve ikone u istom... Prozor moze da bude i manji od povrsine svih ikona jer je skrolabilan.Lepa stvar za sredjivanje desktopa koji je prepun (kao moj). I dupli klik na desktop krije sve ikone sa desktopa sto isto moze da bude lepo...
Koristim ga godina. Radi sve ono što tebi treba i još više. Besplatan je i mali je. Ne troši ništa memorije, ne primećuješ da se podiže sa Windoesom. http://www.sillysot.com/
Nightbird ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme. HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena.
Najbolja stvar je sto ako imas puno ikonica, a smanjis velicinu ograde, unutar same ograde dobijas scroll bar, tako da unutar male ograde mozes da imas hiljade ikonica.
Povrh svega, da ti ne guse desktop, na dupli click na praznom prostoru nestaju sve ikonice i ograde sa desktopa. Na dupli click se vracaju. Mozes cak da podesis da ti neke ikonice ne nestaju na dupli click.
Ono sto bih voleo je da nadjem negde link za full verziju, koja podrzava skinovanje, i automatski ti stavlja nove fajlove i shortcute u predefinisane ograde. __________________ Scourge of PCBerza
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.