Pa to bas i nije pristojno, a nije ni logicno: hoces da se...
03.02.2010. 07:17
status: user broj poruka: 10999
registrujes kao clan jednog slovenackog foruma a `ne svidja` ti se slovenacki jezik!? Pa sta hoces? Da Slovenci naprave sajt, forum, blog... a da saobracaju na, recimo, japanskom jeziku? Ako se, medjutim, radi o tome da ne razumes neke reci/izraze, pa te to ometa u sastavljanju registracionog obrasca, evo, ja se javljam da ti pomognem (prevedem).
Da naravno, nemoj pogresno da me shvatis... Samo ne razumem... Uporabnisko ime, elektronska posta ( jel se misli na mail ), geslo, potrditev gesla... Hvala.
Mislim da je izuzetno prosto ukapirati slovenski, ja ne znam ni da beknem ali evo kratkog recnika sto se tice trackera ``partis.si`` koji je trenutno najbolji po pitanju novih sadrzaja, nema fake-ova i protok je strava. Jedino moze malo da smeta jer za svaki film mora da se nadje srpski prevod jer su filmovi iskljucivo sa prevodom njihovog govornog podrucja.
:: :: Mislim da je izuzetno prosto ukapirati slovenski, ja ne znam ni da beknem ali evo kratkog recnika sto se tice trackera ``partis.si`` koji je trenutno najbolji po pitanju novih sadrzaja, nema fake-ova i protok je strava. Jedino moze malo da smeta jer za svaki film mora da se nadje srpski prevod jer su filmovi iskljucivo sa prevodom njihovog govornog podrucja :: :: Preporuka svima.. :: :: Partis rečnik :: :: Uporabnik - Korisni :: Uporabniško ime - Korisničko im :: Geslo - Šifr :: Potrditev gesla - Potvrda šifr :: Elektronska pošta - Korisnički e-mai :: Vnesite varnostno kodo - Unesite sigurnosni ko :: Brskaj - Pretrag :: Prenesi torrent - Skini torren :: Sejalcev - Seede :: Odjemalcev - Pee :: :: Pozdrav
Engleska reč E-MAIL kad se prevede na srpski jezik znači ELEKRONSKA POŠTA.
Ako hoćemo da sačuvamo jezik, tj da se i za koju godinu može nazvati srpski a ne engleski moramo da se trudimo da ga i koristimo.
:: Da naravno, nemoj pogresno da me shvatis... Samo ne razumem... Uporabnisko ime, elektronska posta ( jel se misli na mail ), geslo, potrditev gesla... Hvala :: :: ::
vec treci put se registrujem na cuveni PARTIS skidam koliko skidam sve i svasta i posle odredjenog perioda me opominju dobijem nekakvih 5 gresaka i banuju me i nemogu vise da se ulogujem,ne razumem zasto???!!
ma batali taj partis, to je po meni sranje, probao sam ga, i nisam nista nasao sto recimo nema na arenabg, zamunda, itd...a besplatni su i ima mnogo vise stvari, tako da..
:: :: vec treci put se registrujem na cuveni PARTIS skidam koliko skidam sve i svasta i posle odredjenog perioda me opominju dobijem nekakvih 5 gresaka i banuju me i nemogu vise da se ulogujem,ne razumem zasto???! :: ::
:: :: vec treci put se registrujem na cuveni PARTIS skidam koliko skidam sve i svasta i posle odredjenog perioda me opominju dobijem nekakvih 5 gresaka i banuju me i nemogu vise da se ulogujem,ne razumem zasto???! :: ::
sta fali pirate bay ,isohunt ,btjunkie i jos par komada ...eventualno demonoid mada i tamo treba odrzavati ratio ,pa retko kad odem tamo ,sve sto sam do sada potrazio ,nasao sam na jednom od ova 3 sajta i uvek je islo fantasticnom brzinom ,kako kad sam imao koju konekciju ,meni je uvek islo maksimalno ...1mbps pre 3 godine i sad 3mbps ,meni uvek ide min 80 posto brzine downloada ...stvarno ne znam sto se registrujete po tim sajtovima ,doduse mozda imate neke posebne razloge ,ali mislim da ce vam brzina biti veca definitivno na nekom stranom trackeru
:: sta fali pirate bay ,isohunt ,btjunkie i jos par komada ...eventualno demonoid mada i tamo treba odrzavati ratio ,pa retko kad odem tamo ,sve sto sam do sada potrazio ,nasao sam na jednom od ova 3 sajta i uvek je islo fantasticnom brzinom ,kako kad sam imao koju konekciju ,meni je uvek islo maksimalno ...1mbps pre 3 godine i sad 3mbps ,meni uvek ide min 80 posto brzine downloada ...stvarno ne znam sto se registrujete po tim sajtovima ,doduse mozda imate neke posebne razloge ,ali mislim da ce vam brzina biti veca definitivno na nekom stranom tracker :: :: ::
Ako nećeš da te banuju na Partis-iju treba da skineš nekoliko torrenta sa oznakom FREE i sa puno leechers (pijavkah). FREE torrent naslove ti ne računa u download a puno leechers će ti pomoći da ti rejting uvek bude oko 1. Jednostavno a radi...Naravno program za skidanje torrenta treba da je uvek uključen, ne samo kada download-uješ.
Ja na FDD postao Power User ne znam ni ja kako, nisam koristio RM, nego je nesto zabagovalo i nije mi racunalo download, a upload se povecavao sam od sebe ne znam ni ja kako.... Ali svaki novi torrent ide full zato mi je super.
S njim praviš fiktivni upload s tvoje strane i popravljaš ratio, odabereš koji torent, kojom brzinom i udri, on samo šalje informacije trekeru da ti siduješ, ne šalje stvarno podatke. Doduše mogu da te provale, zavisi od trekera oće li uopšte da se cimaju.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
ja sam samo nocas skinuo 10gb sa piratebay-a ,do sada nisam naleteo na takav problem da moram da se registrujem da neki privatni tracker ,a 80 posto stvari skinem sa preko torrenta http://tinyurl.com/35pajag
:: ja sam samo nocas skinuo 10gb sa piratebay-a ,do sada nisam naleteo na takav problem da moram da se registrujem da neki privatni tracker ,a 80 posto stvari skinem sa preko torrent :: http://tinyurl.com/35paja :: :: ::
idi na thepiratebay.org .klikni na top 100 ,u svakoj kategoriji ja imam uvek preko 70-80posto brzine ,vecina je max 3mbps ,filmovi pogotovu ...a ne moram da se strecam da li sam dovoljno seedovao ,da li sam prdnuo ..samo skinem i to je to. steta sto nema neki counter ili bilo sta sto prati koliko si skinuo gb ,ja sam sigurno za ovih 2-3 godine skinuo gomile gigabajta sam sa piratebay-a ,samo sa torrenta ,a ako hoces konstantno full brzinu ,megaupload je zakon ,ima i jedan dobar ,odlican forum gde su samo striktno mu linkovi ,to je raj ... i ima bukvalno svacega
btw ,sinoc sam ponovo skidao dirt 2 za drugara ,sa piratebay-a ,evo screena od malopre ,stavio sam ga na drugu particiju samo da vidim da li ce opet da ide brzo ...mada to ne znaci i za ostale torrente ,ipak ja na kablovskom netu ovom brzinom skidam vecinu fajlova ,, http://www.dodaj.rs/f/r/12g/1gf4hqWF/untitled.jpg
ps ,trazi mi invite code na fdd ,jel to funkcionise kao na demonoidu ili ?
:: idi na thepiratebay.org .klikni na top 100 ,u svakoj kategoriji ja imam uvek preko 70-80posto brzine ,vecina je max 3mbps ,filmovi pogotovu ...a ne moram da se strecam da li sam dovoljno seedovao ,da li sam prdnuo ..samo skinem i to je to. steta sto nema neki counter ili bilo sta sto prati koliko si skinuo gb ,ja sam sigurno za ovih 2-3 godine skinuo gomile gigabajta sam sa piratebay-a ,samo sa torrenta ,a ako hoces konstantno full brzinu ,megaupload je zakon ,ima i jedan dobar ,odlican forum gde su samo striktno mu linkovi ,to je raj ... i ima bukvalno svaceg :: :: :: btw ,sinoc sam ponovo skidao dirt 2 za drugara ,sa piratebay-a ,evo screena od malopre ,stavio sam ga na drugu particiju samo da vidim da li ce opet da ide brzo ...mada to ne znaci i za ostale torrente ,ipak ja na kablovskom netu ovom brzinom skidam vecinu fajlova , :: http://www.dodaj.rs/f/r/12g/1gf4hqWF/untitled.jp :: :: ps ,trazi mi invite code na fdd ,jel to funkcionise kao na demonoidu ili :: :: ::
:: Stavio sam DIrt 2 sa tpb sa najvise seedera torrent koji sam nasao ide oko 18kB/s u proseku vec nekoliko minuta : :: :: Na fdd na primer za 2 sekunde skace na 950-1000kB/s koliki je meni max. download :: :: Tako da se vuce itekako tpb :: :: _____________________________ :: ATI HD5750 CFX :: Vantage Score OC930/1240: :: http://ultraphoto.org/images/l5haovgeaue6on2xi4z.jp :: :: :: :: idi na thepiratebay.org .klikni na top 100 ,u svakoj kategoriji ja imam uvek preko 70-80posto brzine ,vecina je max 3mbps ,filmovi pogotovu ...a ne moram da se strecam da li sam dovoljno seedovao ,da li sam prdnuo ..samo skinem i to je to. steta sto nema neki counter ili bilo sta sto prati koliko si skinuo gb ,ja sam sigurno za ovih 2-3 godine skinuo gomile gigabajta sam sa piratebay-a ,samo sa torrenta ,a ako hoces konstantno full brzinu ,megaupload je zakon ,ima i jedan dobar ,odlican forum gde su samo striktno mu linkovi ,to je raj ... i ima bukvalno svaceg :: :: :: :: :: :: btw ,sinoc sam ponovo skidao dirt 2 za drugara ,sa piratebay-a ,evo screena od malopre ,stavio sam ga na drugu particiju samo da vidim da li ce opet da ide brzo ...mada to ne znaci i za ostale torrente ,ipak ja na kablovskom netu ovom brzinom skidam vecinu fajlova , :: :: http://www.dodaj.rs/f/r/12g/1gf4hqWF/untitled.jp :: :: :: :: ps ,trazi mi invite code na fdd ,jel to funkcionise kao na demonoidu ili :: :: :: :: :: ::
uuu ...ti si elita sto se neta tice ...jbg ,meni je bila ona brzina posle 5-6 min ,dok se poveze sa vise seedersa ...nego ,jel moze neki invite za fdd ,ako nije problem ? bas me interesuje kako je ,kazem ti ,jedini privatni tracker na kom sam registrovan je demonoid i tamo je kako kad ...
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.