Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Aplikacije
Partis
STRANA 1 OD 2  
Juta90 Partis 03.02.2010. 06:40 T24230

status: user
broj poruka: 232
Jel moze neko da mi pomogne da se registrujem na partis.si? Ne svidja mi se jezik. :P
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
tortojed Pa to bas i nije pristojno, a nije ni logicno: hoces da se... 03.02.2010. 07:17 #186002

broj poruka: 10999
registrujes kao clan jednog slovenackog foruma a `ne svidja` ti se slovenacki jezik!? Pa sta hoces? Da Slovenci naprave sajt, forum, blog... a da saobracaju na, recimo, japanskom jeziku?
Ako se, medjutim, radi o tome da ne razumes neke reci/izraze, pa te to ometa u sastavljanju registracionog obrasca, evo, ja se javljam da ti pomognem (prevedem).

Juta90 re 03.02.2010. 07:37 #186005

Da naravno, nemoj pogresno da me shvatis... Samo ne razumem... Uporabnisko ime, elektronska posta ( jel se misli na mail ), geslo, potrditev gesla... Hvala.

TheBear Sta ti je nejasno 03.02.2010. 08:03 #186008

broj poruka: 6502
napises username, mail, sifru, potvrdis sifru i to je to.

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
jaydee Re: 03.02.2010. 08:38 #186014

broj poruka: 95

Mislim da je izuzetno prosto ukapirati slovenski, ja ne znam ni da beknem ali evo kratkog recnika sto se tice trackera ``partis.si`` koji je trenutno najbolji po pitanju novih sadrzaja, nema fake-ova i protok je strava. Jedino moze malo da smeta jer za svaki film mora da se nadje srpski prevod jer su filmovi iskljucivo sa prevodom njihovog govornog podrucja.

Preporuka svima...

Partis rečnik :

Uporabnik - Korisnik
Uporabniško ime - Korisničko ime
Geslo - Šifra
Potrditev gesla - Potvrda šifre
Elektronska pošta - Korisnički e-mail
Vnesite varnostno kodo - Unesite sigurnosni kod
Brskaj - Pretraga
Prenesi torrent - Skini torrent
Sejalcev - Seeder
Odjemalcev - Peer

Pozdrav
bstaletic Re: Re: 03.02.2010. 11:11 #186042

broj poruka: 1889
Dopuna

Pijavkah-leecher

::
:: Mislim da je izuzetno prosto ukapirati slovenski, ja ne znam ni da beknem ali evo kratkog recnika sto se tice trackera ``partis.si`` koji je trenutno najbolji po pitanju novih sadrzaja, nema fake-ova i protok je strava. Jedino moze malo da smeta jer za svaki film mora da se nadje srpski prevod jer su filmovi iskljucivo sa prevodom njihovog govornog podrucja
:: Preporuka svima..
:: Partis rečnik
:: Uporabnik - Korisni
:: Uporabniško ime - Korisničko im
:: Geslo - Šifr
:: Potrditev gesla - Potvrda šifr
:: Elektronska pošta - Korisnički e-mai
:: Vnesite varnostno kodo - Unesite sigurnosni ko
:: Brskaj - Pretrag
:: Prenesi torrent - Skini torren
:: Sejalcev - Seede
:: Odjemalcev - Pee
:: Pozdrav
tortojed Re: Re: Re: Bukvalno: pijavica (za sisanje torrenta) 03.02.2010. 13:27 #186079

broj poruka: 10999

:: Dopun
:: Pijavkah-leeche
:: ::
:: :: Preporuka svima..
:: :: Partis rečnik
:: :: Uporabnik - Korisni
:: :: Uporabniško ime - Korisničko im
:: :: Geslo - Šifr
:: :: Potrditev gesla - Potvrda šifr
:: :: Elektronska pošta - Korisnički e-mai
:: :: Vnesite varnostno kodo - Unesite sigurnosni ko
:: :: Brskaj - Pretrag
:: :: Prenesi torrent - Skini torren
:: :: Sejalcev - Seede
:: :: Odjemalcev - Pee
:: :: Pozdrav
JovankaO Re: re 03.02.2010. 14:55 #186093

broj poruka: 446
Engleska reč E-MAIL kad se prevede na srpski jezik znači ELEKRONSKA POŠTA.

Ako hoćemo da sačuvamo jezik, tj da se i za koju godinu može nazvati srpski a ne engleski moramo da se trudimo da ga i koristimo.

:: Da naravno, nemoj pogresno da me shvatis... Samo ne razumem... Uporabnisko ime, elektronska posta ( jel se misli na mail ), geslo, potrditev gesla... Hvala
Juta90 re 03.02.2010. 16:57 #186120

Jel ima virusa na partisu ?

Ultras1991 .. 03.02.2010. 18:11 #186139

broj poruka: 301
brate samo se ti registruj, jedan od najboljih sajtova za download torrenta i ne pitaj mnogo:)

srdjanl jeste jedan od naj boljih ail zasto...??? 05.06.2010. 00:58 #219971

broj poruka: 1514

vec treci put se registrujem na cuveni PARTIS skidam koliko skidam sve i svasta i posle odredjenog perioda me opominju dobijem nekakvih 5 gresaka i banuju me i nemogu vise da se ulogujem,ne razumem zasto???!!

imarkovic Re: jeste jedan od naj boljih ail zasto...??? 05.06.2010. 01:28 #219987

broj poruka: 19012
ma batali taj partis, to je po meni sranje, probao sam ga, i nisam nista nasao sto recimo nema na arenabg, zamunda, itd...a besplatni su i ima mnogo vise stvari, tako da..

:: vec treci put se registrujem na cuveni PARTIS skidam koliko skidam sve i svasta i posle odredjenog perioda me opominju dobijem nekakvih 5 gresaka i banuju me i nemogu vise da se ulogujem,ne razumem zasto???!
markopvict Re: jeste jedan od naj boljih ail zasto...??? 05.06.2010. 02:11 #219995

broj poruka: 4515
Zato sto si `pijavica`...

↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓
8====D ~ ~ ~

:: vec treci put se registrujem na cuveni PARTIS skidam koliko skidam sve i svasta i posle odredjenog perioda me opominju dobijem nekakvih 5 gresaka i banuju me i nemogu vise da se ulogujem,ne razumem zasto???!
Gare87 ahhahahaha 05.06.2010. 02:46 #220001

broj poruka: 4710

Znaci zato sad u poslednje vreme se javlja da moram da cekam 1 minut dok ne krene torent da se skida, ahahaahha :D :D

Ali nisam ja kriv sto nemam pare za profi paket sa veci upload, ovako boli me da uplodujem godinu dana sa 64kb, i ja sam onda pijavica

BassivitY sto ste se svi navukli na te privatne sajtove 05.06.2010. 03:13 #220006

broj poruka: 911
sta fali pirate bay ,isohunt ,btjunkie i jos par komada ...eventualno demonoid mada i tamo treba odrzavati ratio ,pa retko kad odem tamo ,sve sto sam do sada potrazio ,nasao sam na jednom od ova 3 sajta i uvek je islo fantasticnom brzinom ,kako kad sam imao koju konekciju ,meni je uvek islo maksimalno ...1mbps pre 3 godine i sad 3mbps ,meni uvek ide min 80 posto brzine downloada ...stvarno ne znam sto se registrujete po tim sajtovima ,doduse mozda imate neke posebne razloge ,ali mislim da ce vam brzina biti veca definitivno na nekom stranom trackeru

TheBear Re: sto ste se svi navukli na te privatne sajtove 05.06.2010. 08:21 #220020

Fali sto se vuku ko prebijeni...

Svako pametan se registrovao na neki private tracker i resio sebe bede....

JA ne koristim partis nego FDDBits mnogo bolj tracker.

:: sta fali pirate bay ,isohunt ,btjunkie i jos par komada ...eventualno demonoid mada i tamo treba odrzavati ratio ,pa retko kad odem tamo ,sve sto sam do sada potrazio ,nasao sam na jednom od ova 3 sajta i uvek je islo fantasticnom brzinom ,kako kad sam imao koju konekciju ,meni je uvek islo maksimalno ...1mbps pre 3 godine i sad 3mbps ,meni uvek ide min 80 posto brzine downloada ...stvarno ne znam sto se registrujete po tim sajtovima ,doduse mozda imate neke posebne razloge ,ali mislim da ce vam brzina biti veca definitivno na nekom stranom tracker
zvrndov re: Partis 05.06.2010. 08:58 #220023

broj poruka: 132

Ako nećeš da te banuju na Partis-iju treba da skineš nekoliko torrenta sa oznakom FREE i sa puno leechers (pijavkah). FREE torrent naslove ti ne računa u download a puno leechers će ti pomoći da ti rejting uvek bude oko 1. Jednostavno a radi...Naravno program za skidanje torrenta treba da je uvek uključen, ne samo kada download-uješ.

Scyter Re: 05.06.2010. 09:19 #220024

broj poruka: 8138
Nemojte mi reci da niste culi za program Ratio Master? Zahvaljujuci njemu, ja sam na Partisu Power User.

The Way It`s Meant To Be Played

TheBear Re: Re: 05.06.2010. 09:27 #220026

Ja na FDD postao Power User ne znam ni ja kako, nisam koristio RM, nego je nesto zabagovalo i nije mi racunalo download, a upload se povecavao sam od sebe ne znam ni ja kako....
Ali svaki novi torrent ide full zato mi je super.

:: Nemojte mi reci da niste culi za program Ratio Master? Zahvaljujuci njemu, ja sam na Partisu Power User
:: The Way It`s Meant To Be Played
srdjanl sta je.... 05.06.2010. 10:35 #220035

broj poruka: 1514

ne znam sta je Ratio Master cemu sluzi?

raic re 05.06.2010. 11:42 #220047

broj poruka: 9006
S njim praviš fiktivni upload s tvoje strane i popravljaš ratio, odabereš koji torent, kojom brzinom i udri, on samo šalje informacije trekeru da ti siduješ, ne šalje stvarno podatke. Doduše mogu da te provale, zavisi od trekera oće li uopšte da se cimaju.

Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous.
Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.

BassivitY ko se vuce ko prebijen 05.06.2010. 14:34 #220066

ja sam samo nocas skinuo 10gb sa piratebay-a ,do sada nisam naleteo na takav problem da moram da se registrujem da neki privatni tracker ,a 80 posto stvari skinem sa preko torrenta
http://tinyurl.com/35pajag

TheBear Re: ko se vuce ko prebijen 05.06.2010. 14:48 #220068

Aj daj taj torrent sta god da je da vidim dal skida full.

:: ja sam samo nocas skinuo 10gb sa piratebay-a ,do sada nisam naleteo na takav problem da moram da se registrujem da neki privatni tracker ,a 80 posto stvari skinem sa preko torrent
:: http://tinyurl.com/35paja
BassivitY ne treba da ti dajem torrent .. 05.06.2010. 15:26 #220070

idi na thepiratebay.org .klikni na top 100 ,u svakoj kategoriji ja imam uvek preko 70-80posto brzine ,vecina je max 3mbps ,filmovi pogotovu ...a ne moram da se strecam da li sam dovoljno seedovao ,da li sam prdnuo ..samo skinem i to je to. steta sto nema neki counter ili bilo sta sto prati koliko si skinuo gb ,ja sam sigurno za ovih 2-3 godine skinuo gomile gigabajta sam sa piratebay-a ,samo sa torrenta ,a ako hoces konstantno full brzinu ,megaupload je zakon ,ima i jedan dobar ,odlican forum gde su samo striktno mu linkovi ,to je raj ... i ima bukvalno svacega

btw ,sinoc sam ponovo skidao dirt 2 za drugara ,sa piratebay-a ,evo screena od malopre ,stavio sam ga na drugu particiju samo da vidim da li ce opet da ide brzo ...mada to ne znaci i za ostale torrente ,ipak ja na kablovskom netu ovom brzinom skidam vecinu fajlova ,,
http://www.dodaj.rs/f/r/12g/1gf4hqWF/untitled.jpg

ps ,trazi mi invite code na fdd ,jel to funkcionise kao na demonoidu ili ?

TheBear Re: ne treba da ti dajem torrent .. 05.06.2010. 15:41 #220072

Stavio sam DIrt 2 sa tpb sa najvise seedera torrent koji sam nasao ide oko 18kB/s u proseku vec nekoliko minuta :D

Na fdd na primer za 2 sekunde skace na 950-1000kB/s koliki je meni max. download.

Tako da se vuce itekako tpb.

:: idi na thepiratebay.org .klikni na top 100 ,u svakoj kategoriji ja imam uvek preko 70-80posto brzine ,vecina je max 3mbps ,filmovi pogotovu ...a ne moram da se strecam da li sam dovoljno seedovao ,da li sam prdnuo ..samo skinem i to je to. steta sto nema neki counter ili bilo sta sto prati koliko si skinuo gb ,ja sam sigurno za ovih 2-3 godine skinuo gomile gigabajta sam sa piratebay-a ,samo sa torrenta ,a ako hoces konstantno full brzinu ,megaupload je zakon ,ima i jedan dobar ,odlican forum gde su samo striktno mu linkovi ,to je raj ... i ima bukvalno svaceg
:: btw ,sinoc sam ponovo skidao dirt 2 za drugara ,sa piratebay-a ,evo screena od malopre ,stavio sam ga na drugu particiju samo da vidim da li ce opet da ide brzo ...mada to ne znaci i za ostale torrente ,ipak ja na kablovskom netu ovom brzinom skidam vecinu fajlova ,
:: http://www.dodaj.rs/f/r/12g/1gf4hqWF/untitled.jp
:: ps ,trazi mi invite code na fdd ,jel to funkcionise kao na demonoidu ili
BassivitY Re: Re: ne treba da ti dajem torrent .. 05.06.2010. 15:49 #220074

:: Stavio sam DIrt 2 sa tpb sa najvise seedera torrent koji sam nasao ide oko 18kB/s u proseku vec nekoliko minuta :
:: Na fdd na primer za 2 sekunde skace na 950-1000kB/s koliki je meni max. download
:: Tako da se vuce itekako tpb
:: _____________________________
:: ATI HD5750 CFX
:: Vantage Score OC930/1240:
:: http://ultraphoto.org/images/l5haovgeaue6on2xi4z.jp
:: :: idi na thepiratebay.org .klikni na top 100 ,u svakoj kategoriji ja imam uvek preko 70-80posto brzine ,vecina je max 3mbps ,filmovi pogotovu ...a ne moram da se strecam da li sam dovoljno seedovao ,da li sam prdnuo ..samo skinem i to je to. steta sto nema neki counter ili bilo sta sto prati koliko si skinuo gb ,ja sam sigurno za ovih 2-3 godine skinuo gomile gigabajta sam sa piratebay-a ,samo sa torrenta ,a ako hoces konstantno full brzinu ,megaupload je zakon ,ima i jedan dobar ,odlican forum gde su samo striktno mu linkovi ,to je raj ... i ima bukvalno svaceg
:: :: btw ,sinoc sam ponovo skidao dirt 2 za drugara ,sa piratebay-a ,evo screena od malopre ,stavio sam ga na drugu particiju samo da vidim da li ce opet da ide brzo ...mada to ne znaci i za ostale torrente ,ipak ja na kablovskom netu ovom brzinom skidam vecinu fajlova ,
:: :: http://www.dodaj.rs/f/r/12g/1gf4hqWF/untitled.jp
:: :: ps ,trazi mi invite code na fdd ,jel to funkcionise kao na demonoidu ili

uuu ...ti si elita sto se neta tice ...jbg ,meni je bila ona brzina posle 5-6 min ,dok se poveze sa vise seedersa ...nego ,jel moze neki invite za fdd ,ako nije problem ? bas me interesuje kako je ,kazem ti ,jedini privatni tracker na kom sam registrovan je demonoid i tamo je kako kad ...
STRANA 1 OD 2  
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs