Interesuje me zna li neko neki program uz pomoc kojeg je moguce lako i bez problema unositi matematicke simbole,funkcije,jednacine razlicitog tipa itd.... Moj komsija nema racunar a treba da otkuca i odstampa rad vezano za diferencijalne jednacine,pa sam ja to preuzeo na sebe da mu pomognem a nisam imao dodira sa matematikom i unosenjem onih glomaznih zadataka sa razlicitim simbolima...
WORD... ako koristis 2003 TOOLS/CUSTOMIZE/COMMANDS/insert/EQUATION EDITOR ako koristis ovaj noviji 2007 onda ides na jezicak insert i skroz desno imas EQUATION, dalje ces morati da se snalazis sam....:)
Imas program koji se zove Math type, probaj da ga nadjes na netu i skines, on radi pod okriljem Word-a, ali isto tako mozes i nezavisno da ga pokrenes, a kasnije iskopiras jednacine u neki text editor. Lak je za koriscenje, u poredjenju sa glupim Wordom!
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.