Malocas sam kolegi preko telefona govorio tut za format, i covek odradi NTSC sve on izbrise i umesto da se restartuje on se vrati da ga pitao koji ce partiociju da formatira, a te nema on ga restartuje, i digne mu se sistem normalno a pre nije hteo da cuje,
isto se dogodio fenomen mom drugu pre 3 god, coveku se sjebao sistem i on otisao na restore a imao je xp, i vratiu se on sedam dana pre i nista i on se iznervira i vrati ga 4 god unazad i vrati mu igrice koje je imao od pre 5 god!!!!! onda programe ma sve zivo i jos mu je sistem bio win98 koji inace nije nikad u zivotu imao, e aj sad neko pametan nek objasni...
mom drugaru je isto bio racunar pun virusa i covek krenuo da ga izgasi i nece i ajde restart nece i on na dugme i NECE, ja vec poceo da se smejem i drzi ono dugme 5 min ma dzaba nece ni restart i onda iz stekera i tako se ugasio.
Da li je se vama dogadjalo sl. mislim jeste li vi svedoci kakvih kompijuterskih fenomena voleo bih da cujem?
tako se i meni jednom desilo .......i onda sam navatao one male zelene u kucistu i bacio ih mackama........sada sve radi ok .......ahahahhaaa salim se mozda moze da se desi i tako nesto ali to je neobjasnjivo jbg... paranormalne pojave gremlini i te fore Terminator
Sad ne mogu da se setim nichega osim ovoga: GSOD (green screen of death). Uspeo sam da izazovem GSOD na xp-u. Kada sam krenuo u uninstall eseta iz revo uninstallera nisam mu dao restart, vec sam odma obriso left-over file-ove i nakon restarta on mi lupi GSOD sa brojachem do restarta u plavim crticama koje se popunjavalu (ko da su ih arapi pravili) s leva na desno. Nakon restarta digao sam win uz pomoc `last known good configuration`, a onda je digo eset (prethodno potpuno uninstaliran) ali bez ichega.
A ovo shto sam sad prochitao se granichi sa ostalim mojim fenomenima (ovo je ipak malo veci fenomen) kojih na zhalost ne mogu da se setim
Sa jednom od starijih konfiguracija rachunar se boot-ovao iz chista mira i nije pochinjao ni jedan task (nishta nije imao na TO DO listi da bi mu plocha rekla da se `budi`).
ahha, znas li sta je jos fenomen kad covek zove u servis i pita da li moze da se stavlja pasta za zube na cpu, posto je cuo da se neka pasta stavlja, sta da mu odgovoris sa da se ne nasmejes, signal white now?? :) ili onaj kad je pitao da li ima garanciju na racunar ova mu rekla da ima, a on kaze moze li da uvazi jer mu se polomila postava za kafu.Ova se sad zbunila i pita kakva postava za kafu, on kaze pa ona sto se izvlaci (cd rom)..... i eto ti
ono sto moze da bude jos jedna stvar da je u pitanju, kod mene u Cacku bi ti i divlju svinju pojedini stavili u komp pa kao sto se i desilo da kupim HDD sa vec instaliranim xp-om turbo LOL ali je tako, ko zna sta mi dobijamo i kako, eto
Nema sanse da nije imao Win98. Pre ce biti da je zaboravio da...
25.01.2010. 20:58
status: user broj poruka: 10999
je apgrejdovao sa njega na XP. Druga je prica to sto taj drugar ocigledno nije cistio `repove` 4 godine. Imao je ko-zna-koliko GB djubreta na hardu... Nije ni cudo da mu se dogadjaju razna sranja.
Da li si napisao `NTSC` umesto `NTFS`?
Ovo u vezi virusa je najnormalnija stvar. Zasto se uopste cudis? Otkazao je Window$-ov `system shutdown` mehanizam i komp si iskljucio `na silu`.
brate,olabavi malo sa tim dzokavcima i sve ce da bude kulllll
MIND CONTROL
:: Malocas sam kolegi preko telefona govorio tut za format, i covek odradi NTSC sve on izbrise i umesto da se restartuje on se vrati da ga pitao koji ce partiociju da formatira, a te nema on ga restartuje, i digne mu se sistem normalno a pre nije hteo da cuje, :: :: isto se dogodio fenomen mom drugu pre 3 god, coveku se sjebao sistem i on otisao na restore a imao je xp, i vratiu se on sedam dana pre i nista i on se iznervira i vrati ga 4 god unazad i vrati mu igrice koje je imao od pre 5 god!!!!! onda programe ma sve zivo i jos mu je sistem bio win98 koji inace nije nikad u zivotu imao, e aj sad neko pametan nek objasni.. :: :: mom drugaru je isto bio racunar pun virusa i covek krenuo da ga izgasi i nece i ajde restart nece i on na dugme i NECE, ja vec poceo da se smejem i drzi ono dugme 5 min ma dzaba nece ni restart i onda iz stekera i tako se ugasio :: :: Da li je se vama dogadjalo sl. mislim jeste li vi svedoci kakvih kompijuterskih fenomena voleo bih da cujem :: :: :: Don`t drink and drive take joint and fly
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.