Preko googla i torrenta sam nasao nekoliko verzija ali ni jedna ne radi. Da li neko zna link za dobru verziju? Sin hoce da igra Mortal kombat vs DC universe i skinuo sam igru za XBOX 360 jer je nema za PC ali mi sada treba emulator...
________________________ Ja sam najpametniji... ...kaze moj desetogodisnji sin!
NE POSTOJI ! sigurno 5 godina ce proci dok to ne bude moglo
Ajd uzdravlje
:: Ima li bilo koji nacin da igra tu igeru na PC-u? Ne kupuje mi se XBOX360 ili PS3 samo zbog toga :: :: _______________________ :: Ja sam najpametniji.. :: ...kaze moj desetogodisnji sin :: ::
realno retko kome jeva lepo da radi i Sony 2 emulator, meni licno malo stuca zvuk, kad podesim a grafika ide glat 60FPSa a kad namestim zvuk da ide super onda mi grafika ide usporeno
znaci moras da imas serversku masinu da bi mogao da simuliras konzolu sa 2 tesline graficke :D to jede resurse ko nista,najbolja je opcija kuptiti konzolu, xbox 360 ne znam koja mu je cena ali se isplati, cipujes ga za 2000 dinara ako se ne varam skidas igre sa neta i cepas
samo imam jedno pitanje jel mogu rezane igre na cipovanom xboxu da se igraju preko neta ili u lanu ???:D
:: Nece to skoro... Ako neces da kupujes konzolu, onda uzmi PS2 emulator i neka igra MK: Armageddon (nema super heroja, ali su svi likovi iz MK tu :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.