Za sve one koji koriste pomenuti program a ne radi im kako treba u Win7 sa mkv fajlovima, kao sto sam i ja imao isti problem, stvar se resava na sledeci nacin:
treba da imate instaliran ffdshow codec i u konfiguraciji za video, pod opcijom `codecs`, poslednja stavka u listi `Raw video` po default-u stoji disabled, vi stavite `all suported` i resena stvar. Sada se uz subtitle bez problema povlaci i video materijal. .)
Inace ovo sam morao da napisem jer sam dosta po netu trazio resenja, bilo ih je raznih, ali ni jedno mi nije radilo kako treba, a siguran sam da ima jos takvih. Inace koristim Win7 x64 i stariju verziju SubtitleWorkshop-a, cini mi se v2.5.1. Jos da napomenem da imam instaliran K-Lite codec pack.
Shone majstore upravo sam proverio ovu tvoju metodu i radi.
Inace kod mene ako je neka AERO tema ranije nije hteo da radi SW2.51 tj nije bilo slike samo ton i titl. Kad nije AERO tema sve je radilo bez problema sem MKV.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.