mnogo je dobar, koristim ga na staroj masini... trosi najmanje resursa od svih antivirusa koje sam koristio, detekcija mu je odlicna, a uz to je free...preporuka.
Instalirao sam sad Avast 5,i mogu da kazem da je EXTRA!Odusevio sam se koliko je dobar.Topla preporuka svima.Koristim Avast vec godinu dana i NIJEDNOM me nije izdao.
mu nedostaje firewall koji se dobija u punoj komercijalnoj verziji tako da vam savetujem neki free firewall tipa Zonealarm koji mi je trenutno instaliran i zauzima neverovatnih 2mb memorije!!!
- stability improvements in the Behavior Shield - improved compatibility with MBAM Pro (Windows XP) - improvements in the rootkit scanner - solved a vulnerability in AavmKer4.sys (Windows 2000/XP only) - special thanks to Tobias Klein - ProAV + IS: solved a problem with Acrobat hanging when opening pdf files directly from IE - firewall: low-level packet rules are back in the Expert settings - improvements in the licensing engine - new languages: Traditional Chinese, Swedish, Korean, Bulgarian, Hungarian. This makes the current number of supported languages 16
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.