E ovako hocu da hostujem game na Warcaft III The Frozen Throne, rekli su mi da je to do portova jer je neki port zatvoren pa ja moram da ga otvorim preko port forwarda ? E sad koji je port zatvoren i kako da uradim taj forward ? Unapred zahvalan !
Inace je detaljno opisano otvaranje portova/dostupnost,podesavanje rutera...prvenstveno je pisano za µTorrent,ali moze da ti pomogne.
(c) 1982 Sinclair research Ltd
:: E ovako hocu da hostujem game na Warcaft III The Frozen Throne, rekli su mi da je to do portova jer je neki port zatvoren pa ja moram da ga otvorim preko port forwarda ? E sad koji je port zatvoren i kako da uradim taj forward ? Unapred zahvalan :: :: Pozdrav!
Staticki ip koji treba da ukucas ces videti iz podesavanja za mreznu karticu: Control panel>Network Connections>(desni klik na mreznu karticu)>Status>Support>(pise ti pod:Default Gateway)
Obicno je 192.168.1.1 ali to zavisi od rutera do rutera.
Hvala obojici :). Ne radi XD, jel mora da se namesti obavezno use following ip address ? Ruter je MT882 V2, znaci uradio port forward kao sa ovog dole sajta, s tim sto je u ovom donjem delu kod NAT-a ubacen ip umesto 192.168.1 ubacen je 192.168.1.1. Os je Win 7 ? Firewall je iskljucen :).
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.