registrovao sam se na sajtu telekoma za uslugu speed up. pisalo je da ce mi biti aktivirana usluga u roku od 24 sata. ne planiram da se aktiviram vec sam samo uradio registraciju. neko je vec pisao ovde o tome, da se u tom slucaju paket od 1 mb pojavljuje u full downloadu kao i u uploadu. da li je to tacno i da li se placa ukoliko ne aktiviram to vec samo ostane registracija?
ASUS P5KPL/1600, INTEL E 5200 OC 3200 GHZ, ATI 4770, 2X2 GB KINGSTON T1 SERIES, WD 640GB CAVIAR BLACK 32MB CACHE
...i pored sveg spida koji je uzimao, svih zaokreta i prečica kojima je išao u Noćnom Gradu, još je u snu video matricu, blistave rešetke logike kako se šire u bezbojnoj praznini.....
Usluga ADSL SpeedUP se naplaćuje po svakom započetom intervalu u iznosu od 50 dinara, bez uračunatog PDV-a.
U okviru usluge ADSL SpeedUP korisnicima je omogućena besplatna svaka četvrta aktivacija servisa tj. svako četvrto povećanje brzine na prvi naredni ADSL paket usluga Internet Telekom Srbija. Potrebno je imati u vidu da se sa početkom svakog kalendarskog meseca brojač aktivacije ADSL SpeedUP usluge vraća na početak.
=============================================== KOJI JE PRVI BIĆE POSLEDNJI A KOJI JE POSLEDNJI BIĆE PRVI A ŠTO JE TAJNO BIĆE JAVNO
Ukoliko se korisnik prvi put prijavljuje za ADSL SpeedUP uslugu, u roku od 24 sata od podnošenja zahteva korisnika, kreira se odgovarajući profil korisnika koji ostaje aktivan u sistemu Telekoma Srbija. Kada je profil jednom kreiran moguće je aktivirati servis u bilo kom trenutku, po sopstvenoj želji korisnika, neograničen broj puta. I placa se prelazak na sledeci paket.
Usluga ADSL SpeedUP se naplaćuje po svakom započetom intervalu u iznosu od 50 dinara, bez uračunatog PDV-a.
U okviru usluge ADSL SpeedUP korisnicima je omogućena besplatna svaka četvrta aktivacija servisa tj. svako četvrto povećanje brzine na prvi naredni ADSL paket usluga Internet Telekom Srbija. Potrebno je imati u vidu da se sa početkom svakog kalendarskog meseca brojač aktivacije ADSL SpeedUP usluge vraća na početak.
kakav zapoceti interval? pise da se placa ako prelazim u roku od 3 sata na paket click 2 a ja to necu raditi!
ovo ne bi trebalo da kosta nista jer smo samo podneli zahtev ali ne i aktivirali uslugu!!!!
ASUS P5KPL/1600, INTEL E 5200 OC 3200 GHZ, ATI 4770, 2X2 GB KINGSTON T1 SERIES, WD 640GB CAVIAR BLACK 32MB CACHE
evo sad sam probao! gile idi opet na stranicu telekoma gde si se registrovao za speed up i popuni cisto da probas opet tu stranicu i klikni `` nastavi``!
tek onda se otvara stranica sa linkom gde treba da se klikne za speed up na paket click 2 i TO SE PLACA!
ako to ne radimo, a necemo, nista se ne placa!
tacka!
Jbg, ja sam se registrovao, dobio poruku da će usluga biti aktivirana u roku od 24 sata i... ništa. Brzina kao i pre prijavljivanja, paketu od 1 mb i dalje fali malo da bi bio full.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.