izaso novi WB :) jel ga probao neko? ja i dalje imam WB6, za sedmicu jos nisam nasao krek... ajd ako je neko probao nek napise jel se sta razlikuje od prethodnih ili ima neke bitne novine. moze i neki ss ako ima
ništa posebno novo, podrška za win7, custom pozadine explorer-ovih prozora, transparentni prozori...
naravno, nemam pojma što bi neko na win7 uopšte stavljao blinds kad i fabrički dobro izgleda, raji na xp-u i možeš da oprostiš, nema kome se nije smučila baš ta nijansa plave
U pravu si, izasao je pre vise od mesec dana, a sto se tice `lekica`... pa ima neka fora (kao i ranije) sa onom promenom sid-a... Nisam je probao jer nisam ni koristio ovu verziju toliko dugo (cisto sam je stavio da vidim novine, pa mi nije ni bio potreban crack)... Imam je, pa ako hoces poslacu ti lekic na mail pa probaj! **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
:: kako je izasao ali nema lekica jos,a i nije nesto posebno samo drugaciji interfejs i neke gluposti.. :: :: :: Intel C2D E8200@4Ghz Vendeta 2 :: MSI X38 Diamond Edition :: Kingston 2x1GB DDR3 1066@1333Mhz :: Asus x1950XTX 512MB GDDR4 :: WD Black 640Gb 1AALS :: Chieftec 350w :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.