pa nadjes brate .cfg file, ili config.*** i otvoris ga u notepad-u dalje provali sam, samo treba da promenis vrednosti da imam instaliranu igru trenutno objasnio bih ti bas tacno ovako... valjda ces se snaci
pazi, nisam siguran, ni da li je .cfg ili config.*** (ne znam koja ekstenzija) ili se file nalazi u config folderu, ali procunjaj malo po folderu igre i nadji file u kojem imas neku rezoluciju ispisanu, u formatu, recimo 1280*1024*24, ili tako nesto slicno i podesi kako ti odgovara, prvo je horizontalni broj piksela * vertikalni * (ili /) bpp (bits per pixel, tj. bit depth), ovo zadnje ne moras da menjas, osim ako nije podeseno na suludo malu vrednost
nadam se da ce ovo uzasno tesko shvatljivo objasnjenje pomoci bar malo
Ma sve sam ja to lepo nasao ali nigde nisam nasao nesto sto lici na rezoluciju zato i pitam :).
Pozdrav!
:: pa nadjes brate .cfg file, ili config.*** i otvoris ga u notepad- :: dalje provali sam, samo treba da promenis vrednost :: da imam instaliranu igru trenutno objasnio bih ti bas tacn :: ovako.. :: valjda ces se snac :: :: pazi, nisam siguran, ni da li je .cfg ili config.*** (ne znam koja ekstenzija) ili se file nalazi u config folderu, ali procunjaj malo po folderu igre i nadji file u kojem imas neku rezoluciju ispisanu, u formatu, recimo 1280*1024*24, ili tako nesto slicno i podesi kako ti odgovara, prvo je horizontalni broj piksela * vertikalni * (ili /) bpp (bits per pixel, tj. bit depth), ovo zadnje ne moras da menjas, osim ako nije podeseno na suludo malu vrednos :: :: nadam se da ce ovo uzasno tesko shvatljivo objasnjenje pomoci bar mal :: :: :: ulsi
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.