Zanima me jedna sitnica... Naime svaki put kada hocu da promenim folder u koji hocu da mi skida fajlove sa neta moram da restartujem program da bi on zaista u taj folder i skidao! Ako ga samo promenim, a ne restrartujem program skida i dalje u prethodni folder gde je skidao! Jel postoji neko resenje za ovaj problem? **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
E hvala nenika2009 puno! Sad mi se skida vec nesto pa ne mogu da probam ali cim zavrsi probacu! **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
Cekaj ipak mora restart? Zato sam i pitao da li mora da se restartuje program da bi prihvatio novu putanju... Mislio sam da je dovoljno samo da se odradi file->save.backup! **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
mora restart a putanju mu dajes kao na slici .pritisnes SELEKT,PA NADJES FOLDER NA PARTICIJI NA KOJOJ SI NAMESTIO FOLDER PA ONDA IDES NA FILE .SAVE.BACKUP,RESTART
OK! Mislio sam da moze bez restarta... Hvala u svakom slucaju!
pozz **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
jel zna neko zbog cega ne rade vise gotovo uopste ni MU, ni RS, ni HF, nista, kada skinem recimo neke .rar fajlove, sve to JD skine fino, ali na kraju kada treba da extract-uje, izbaci crc error i nece ni iz explorer-a da extractuje, probao sam i rucno da skinem neki mali fajl, prego google chrome-a, i tada mi izbaci gresku..ovo traje vec 2 dana.. Takodje ako skinem nesto nerarovano, neki film, .avi, nesto ga zezne na kraju, kada pustim film, ne moze da se odgleda do kraja, stvarno nebulozno, ne znam sta je u pitanju..poceo sam da skidam torente, smorio sam se..
@imarkovic Ne znam sta se desava, evo malo pre mi jdownloader zaboo na isti nacin, ali sam fajlove preko wrar-a najnormalnije otpakovao. Si probao da uradis repair iz WinRar-a za crc fajl? Moze i to da pomogne. ___________________________________________________________ ...and on the third day He rose again...sweet zombie jesus
ali izbacuje gresku za SVE, bukvalno sve, ja u pocetku, dok mi je izbacivao greske, obrisem, pa ponovo skinem neki drugi, ali sada je postalo nemoguce naci nesto da ga valjano skine, ne kapiram uospte u cemu je sad problem..
:: @imarkovi :: Ne znam sta se desava, evo malo pre mi jdownloader zaboo na isti nacin, ali sam fajlove preko wrar-a najnormalnije otpakovao :: Si probao da uradis repair iz WinRar-a za crc fajl :: Moze i to da pomogne :: __________________________________________________________ :: ...and on the third day He rose again...sweet zombie jesus :: :: https://www.quakelive.co :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.