Novi, veoma interesantan programcic od Piriform-a...
STRANA 1 OD 1
imarkovic
Novi, veoma interesantan programcic od Piriform-a...
03.01.2010. 22:01
T23417
status: user broj poruka: 19022
za one koji ne znaju, kreatori ccleaner-a, Defraggler-a i Recuva - programa za vracanje podataka, moji su omiljeni programi, jer rade savrseno, a besplatni su, izbacili su beta verziju jednog meni zanimljivog programa u portable i setup varijanti, dakle program se ucitava za sekund i izbacuje komplet informacije o hardware-u, ukljucujuci i verziju win-a, temperature, itd, takodje i izgleda atraktivno. Program je jos uvek`public beta`, ali brzo ce oni da izbace full, kad izbace obavestavam...
Hvala. Bas sam sad probao, ima od svega po malo, malo kao HWM, malo Everest,... Izgleda zanimljivo.
P.S. od Defraggler-a je bolji Smart Defrag firme IObit, probao sam dosta verzija od oba, bolji mi je ovaj drugi. Brze defragmentuje i bolje odradi posao.
Demon to some. Angel to others. _______________________________
Nije mi se jos desilo da nesto obrisem (taze) a da Recuva ne moze da vrati (XPsp3)! A radi fino i sa W7 64bit.
:: pa, `ebem li ga, i jedan i drugi fino defragmentuju, ne mogu da provalim koji je bolji i brzi. :: :: @nenik :: nije nesto taj program, nije ni ovaj Recuva, samo lepo izgleda, za oba je mama Runtime GetDataBack :: :: ::
pa ok, ali ne moze bas toliko duboko da pronadje sve podatke, probao sam, ne moze bas sve podatke da povrati kao recimo ovaj sto sam naveo...jedino ako je `taze`, ali poenta je da moze da povrati cak i kada nije bas tako `taze`.
change log: * Added Network section. * Added `Save as XML` feature. * Improved graphics card summary. * Added support for mouse back button. * Stability fixes when scanning system. * Many small bug fixes.
evo, SSS, specijalno za tebe, mada verujem da si ga snimio
23.04.2010. 17:47
status: user broj poruka: 19022
konacno FULL verzija ovog korisnog programcica:
Speccy 1.01.132 changes: * First full non-beta release. * Multi-language support added- note only English in this installer. * Save settings to INI added. * Standardized on sentence case for labels. * Improved large font support. * Lots of minor text tweaks and stability fixes.
change log: - Publish to web feature added. - AGP speed now displayed correctly. - Added OS serial number to OS spec. - Added number of RAM slots to RAM section. - Various stability fixes. - Minor bug fixes and GUI tweaks.
nova verzija, change log: - Added Save to Text file option. - Added Print feature. - Improved support for XP Media Center. - Fixed rare crash on computers with more than 32GB RAM. - Added support for additional Peripherals. - Minor GUI improvements. - Minor stability fixes. - Added support for Albanian, Georgian, German, Hebrew, Portuguese, Slovak, Turkish and Vietnamese.
- Support for newest Intel and AMD CPUs. - Added GFX driver version to summary panel. - Improved NVidia SLI status detection. - Hard disk info now includes serial number. - Improved HD drive type detection for AMD Phenom motherboards. - Added `Check for updates` link to status bar. - Internet connection test added. - Added support for Hungarian language. - Uninstall now removes older 32-bit installations correctly. - Improved uninstall to remove dmp and log files. - Minor tweaks and improvements.
Defraggler 2.09.391 Change log: - Added Defrag Time Remaining. - Improved formatting of Smart data. - Smart data can now be copied. - updated support for McAfee Endpoint Encryption. - Performance improvement on Windows 8. - Improved accuracy of SSD detection. - Improved unicode support for export file list. - Fixed issued that caused the Benchmark button to disappear. - Benchmarking info is now included in the export file list. - Improved usability in Options dialog. - Added Latvian language. - Minor bug fixes and tweaks.
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647274. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.