Dešava se sve češće da uključim JDownloader uveče oko 10-11 i da ujutru vidim neki sitniš skinut, možda 500-600MB, iako je protok u 99% slučajeva pun tokom noći. Bez obzira na to da li skida sa Rapidshare, Megaupload ili nekog trećeg.
Dakle, uglavnom ne skida ni sat i po, nego se zabaguje sve. Ponekad ispiše NO INTERNET CONNECTION, ponekad ERROR i one minuse, ponekad ništa ne ispiše, samo se blokira i uglavnom na sred fajla...
Neće da se isključi, ne reaguje. Start meni se ne otvara. Task manager kulira, desi se ponekad i da kliknem desnim dugmetom na taskbar a pojavi se samo sivi pravougaonik bez ičega unutra.
Posle restarta na dugme sve funkcioniše.
ADSL 1Mb, Telekom.
PC, osim toga, radi za sve pare, rekao bih da sam stvarno imao 0 problema od kako sam ga kupio.
Phenom II 550 GA MA770-UD3 Geil Ultra 2x2GB @800 ATi 4850ZL WD6400AAKS TV2000XP Expert Chieftec 650W GPS
Juče sam skinuo INSTALACIJU JDownloadera, prethodni je bio raspakovan pre sto godina.
Našao sam bio na nekom hrvatskom sajtu da je nekome Avast Web Shield pravio problem.
Ostaje mi još tako da probam, a vi predlažite ili makar pišite slična iskustva.
Omam isti problem. Sinoc sam stavio da mi se nesto skida sa rapida preko programa rapidshare downloader i kad sam ustao danas oko 10h video sam da se ni prvi deo nije skino tacnije tek nesto 60mb. U pitanju je sbb-ov internet flet od 1.5Mb. Program sve lepo radi tj iskljucim ga bez ikakvih problema ali ono sto me buni je da je brzina zakovala na 50kbps i ne pomera se odatle(tako pise u programu) ali i pored toag on nista ne skida. Nekakvo resenje ima li? Upitanju je Windows 7 ultimate 64bit. Ovo mi se desavalo i sa XPom
od kako sam juce postavio temu i nasao jos jedan update Jdown nemam problema opet radi kako treba da kucnem u drvo od sinoc do malo pre desi se da kao previse korisnika download al brzo pocne...Probaj da update-ujes i jdown i javu pa vidi dal ce isto da ti se desava...pozz
AMD Athlon II X2 250@3Ghz@V1AX@700rpm Asus M4A785TD-M EVO 2*1GB DDR3 OCZ@1600Mhz ATI HD4200 128MB DDR3@1333Mhz PC power cooling and silencer 500W@TT Xaser III 640GB samsung X2,160GB samsung
Meni JD radi relativno ok, kad uspe da se zakaci na rapid skida max 150KB/s, uglavnom je izmedju 50-100 KB/s, ali sa onim pauzama izmedju svake sesije download-a. Gasi se normalno i nemam nekih anomalija. Jedino sto uglavnom su svi portovi na Rapid-u zauzeti, pa nekad JD po ceo dan pokusava da skine nesto, nekad iz prve skine 2 stvari, pa onda do kraja dana se drnda pokusavajuci...
Uvek radije koristim torent, a ovo preko rapid-a i MU ako bas nesto nema na torentima
Demon to some. Angel to others. _______________________________
moguce da te zeza net, imam stat IP ali mi cak ni to ne smeta, HF pravi pauzu 25min ali ide punom brzinom(130KB/s), MU je jos najbolji jer ne pravi pauzu a moze i da se nastavi i DEPOSIT FILES, ovo ostalo izbegavam, pogotovo RS, mnogo puca i spor je ko djavo njabolje je ako naletis na nesto sto ima dosta hostova pa po part od svakog
I meni se desava nesto cudno, nije do neta 100% to se zabaguje i j i cryptload, kao skida u punoj brzini i onda prestane pa o5, vidim kad mi svetlica na modemu kad skida i odjednom prestane a nije pukla veza i o5 nastavi i tako mnogo duze skida fajlove..
cekqad dan dva i vratice se sve u normalu ja kontam da je premnogo ljudi na serveru u isto vreme
1. Ikonica JDownloadera UVEK stoji desno u taskbar-u, pored sata, antivirusa i ostalih sitnica.
2. IP changer je skripta koja se nalazi u nekom petnaestom folderu i njeno pokretanje nema veze sa JDownloaderom, a radi kao i svaki put, treba joj 5-10 sekundi da promeni IP adresu. Kada se pokrene, na trenutak iskoči mali crni DOS prozor i to je sve.
Nego, u poslednjih nekoliko dana, svakog jutra sam bio ``iskuliran``.
Danas sam se malo igrao i sa Run -> sfc /scannow, za sada sve radi po pravilima službe.
Izgleda da su neki sistemski fajlovi poludeli.
Saznaću najverovatnije sutra ujutru šta se tačnije dešava, pošto preko dana nije pravio problem.
evo ako hoces pokazacu ti da meni ne stoji ikonica u taskabaru a dok je stojala
03.01.2010. 19:31
status: user broj poruka: 1083
nista zglavno nisam mogao da skinem sa rapisharea i hotfilea a i ostalih pa sta sam uradio.prvo sam skino najstariju verziju i updejtovao ali ta stara verzija ne ide u taskbar.i onda ako su sve skripte podesene (napisane )za tvoj model adsl onda radi sve savrseno kao kod mene ali ja ti garantujem da dok stoji ikonica u taskbaru nece ti nikad dobro skidati .ja skidam i sa rapidshare i odalke god hoces bez cekalnja CEKAM MAKSIMALNO 2.5 MINUTA
a dok je stajala ikonica u taskbaru modem se resetira ali nista se ne dogodi probaj da iskjucis ikonicu u taskbaru pa rucno ukljuci ip changer pa posle dva minuta ponovo pokreni j downloader i tako radi.
Meni je radio bez greške do pre možda 10 dana. Koristim godinu dana jednu istu skriptu, jedan isti folder za fajlove, iste programe, iste komponente u kućištu.
Od HW-a je sve potpuno ispravno, temperature za primer.
Kopiju mog Windowsa koristi još dvoje ljudi, njima JD radi najnormalnije, kao i sve ostalo(ali su na SBB-u).
Ne znam više šta da mislim i na šta da sumnjam, nadam se da sam ga popravio ovim čačkanjem.
Ako nisam, probaću sutra sabajle tvoju varijantu, pa ako i onda bude pravio problem, imam Acronis Image, pa ću da formatiram C:.
Jutros oko 7 sam izračunao da se bio zabagovao negde oko 5 sati, ali sam zaboravio da se sinoć PC već jednom restartovao zbog nekog update-a Windowsa, pa je Avast Web Shield(kog sam nameravao da držim isključenog) po dizanju Windowsa automatski bio uključen cele noći.
Utešno je da sam na normalan način uspeo da ga isključim(klikom na X, iz prvog puta) i restartujem PC preko start menija, malo je sporije bilo, ali prvi put da sam toliko uspeo.
Ipak se, izgleda, ono sfc/scannow isplatilo.
Od negde 7 radi ovako, sad stvarno bez Avast Web Shield-a:
Ako sve dobro radi sutra odradi opet sfc/scannow pa namesti novi backup sa Acronisom
:: Jutros oko 7 sam izračunao da se bio zabagovao negde oko 5 sati, ali sam zaboravio da se sinoć PC već jednom restartovao zbog nekog update-a Windowsa, pa je Avast Web Shield(kog sam nameravao da držim isključenog) po dizanju Windowsa automatski bio uključen cele noći :: :: Utešno je da sam na normalan način uspeo da ga isključim(klikom na X, iz prvog puta) i restartujem PC preko start menija, malo je sporije bilo, ali prvi put da sam toliko uspeo :: :: Ipak se, izgleda, ono sfc/scannow isplatilo :: :: Od negde 7 radi ovako, sad stvarno bez Avast Web Shield-a :: :: http://i45.tinypic.com/rrm6jd.jp :: :: Dakle, sve normalno. Videću da ga i večeras ostavim da skida, pa da se nadam da me sutra neće sačekati isto.
nedeljama me ebe cryptload .. krene .. nekrene .. odbrojava .. resetuje .. dok nisam iskljucio NOD32 .. bez antivirusa shljaka kako treba .. sa antivirusom ukljucenim se UNEREDI .. telekom 1Mb
Definitivno sa Avast-om NEMA PROBLEMA, sve sam ostavio uključeno, kao što je i ostajalo uključeno svaki put, čitave prošle i par meseci pretprošle godine.
Pre neki dan sam probao sa i bez Malwarebyte`s Antimalware Realtime Protection, isto se ponašao.
Jedino što sam isključio je IP Protection, pošto umeju neke adrese sa MU, RS itd. da se nađu na listama potencijalno opasnih i ``raspoloženih`` za uvaljivanje kojekakvog smeća, pa onda ovaj ne da da se odradi reconnect ili da se nastavi skidanje.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.