Zanima me koje programe koristite za sledece stvari: DVD copy / shrink - (vec poduze koristim Elby`s CloneDVD 2.9.2.0 poslednja verzija i meni se pokazao kao izvrstan programcic) .iso .bin .cue - (u ovom slucaju PowerISO 4.6)
a vi? ___________________________________________________________ Forward, and demonspeed...
DVDfab Platinum 6.2.0.5 UltraISO - koristim ga i za virtual drive (ima 9 komUda)
Nightbird ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme. HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena.
:: Zanima me koje programe koristite za sledece stvari :: DVD copy / shrink - (vec poduze koristim Elby`s CloneDVD 2.9.2.0 poslednja verzija i meni se pokazao kao izvrstan programcic :: .iso .bin .cue - (u ovom slucaju PowerISO 4.6 :: :: a vi :: __________________________________________________________ :: Forward, and demonspeed...
Hvala vama dvojici, a ostali...pretrgli ste se vidim... Pisete koje kakve gluposti po forumu, a ne mozete da odgovorite na jednostavno pitanje...
@bstaletic - nisam mislio na rezanje dvd-a, nego shrinkovanje istog. ___________________________________________________________ Forward, and demonspeed...
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.