Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Aplikacije
JDownloader i java problem!
STRANA 1 OD 1
tata02 JDownloader i java problem! 26.12.2009. 20:28 T23197

status: user
broj poruka: 845
E ovako, pre par dana mi se poceo restartovati komp kad pokrenem JDownloader, ne bas kad ga pokrenem vec kad ga minimizujem pa hocu da ga vratim ili kad otvorim podesavanja... Reinstaliram ga i opet isto, probam da reinstaliram javu i prc, ne mogu sad da je instaliram?! Komp sam skenirao u safe modu sa Malwarebytes` Anti-Malware-om i Microsoft Security Essentials-om i nema virusa, sem toga komp radi normalno. Kad probam da instaliram javu izbaci mi poruku da vec imam instaliranu javi i ponudi mi opciju da je reinstaliram, e onda mi izbaci poruku: This action is only valid for products that are currently installed. Nemam pojma koji mu je k...c kad sam ocistio sa Revo uninstallerom sve tragove? Ima li mi pomoci i ima li neki program za skidanje sa neta da ne koristi javu a da je poput JDownloadera? Hvala unapred!
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Dragg re 26.12.2009. 20:44 #174724

broj poruka: 2270
Imaš cryptload. Meni radi ok.
imarkovic >> 26.12.2009. 21:08 #174727

broj poruka: 19012
ma kakav cryptload, JD je TATA za njega, cyptload je po meni igracka..

tata02 Znam... 26.12.2009. 21:14 #174731

zato i pitam ima li neki poput JD-a ili jos bolje ima li neko iskustva sa ovim mojim problemom? Hvala u svakom slucaju!

Dragg Re: re 26.12.2009. 21:28 #174737

broj poruka: 2270
Zašto? Šta ima JD što crypt nema? JD nisam nikad ni video, i ja sam imao nekih problema sa Javom. Ako može nešto više potrudiću se da ih rešim pa da stavim JD.
:: Imaš cryptload. Meni radi ok.
imarkovic > tata02 26.12.2009. 21:40 #174740

izvini, nisam procitao tekst, prvi put cujem za tako nesto, predlozio bih ti da uradis system restore pre svega. Ako si isljucio restore, zaboravi, nego skini poslednju verziju JD sa FilePig-a pa probaj sa njom, nista ne diraj oko jave, neka ostane kako jeste..

@Dragg
koristio sam i JD i CryptLoad, da ti ne bih sad palamudio o jednom i drugom, instaliraj JD i uveri se sam, videces da je bolji, funkcionalniji i podrzava vise servera.

tata02 Hm? 26.12.2009. 21:54 #174748

Uspeo sam sa programom JavaRa da izbrisem javu, odnosno fajlove koji su ostali posle deinstalacije, i da je instaliram ponovo i vidim da je definitivno problem u javi posto mi se komp restartovao prilikom update-a iste! Sad mogu da pokrenem recimo FreeRapidDownloader koji isto koristi javu i sa njim nemam problema kao ni ranije al` koji je problem nemam pojma?! Hvala na odgovorima, ako nista ne uspem ostajem na FRD-u! E, da napomenem da mi se komp uglavnom ne restartuje skroz, vec nekad se samo monitor iskljuci i moram na dugme da ga restartujem posto ni mis ni tastatura ne reaguju, kao da se drajveri od graficke i java `kolju`.

vaci JD 26.12.2009. 22:06 #174758

broj poruka: 93
Dok sam koristio Cryptload stalno sam imao napade na registe , sada sa JD ih nema sto se toga tice .
Mozda ti ovo pomogne:
1. Control panel / folger options / view/show hidden files/apple,
2.Particija C/users/ime tvog compa/app data/LocalLow/Sun (obrisi ovaj folder ) kao i folder JAVA ako ga ima u Program files,
3.TuneUp Utilities ili nekim drugim programom ocisti Registe
hkey curent user/softwere/javasoft desni klik na ovaj folder i brisi
hkey local machine/softwere/javasoft desni klik na ovaj folder i brisi
hkey users/predposlednji broj/softwere/javasoft desni klik na ovaj folder i brisi
Nakon ovog uradi instalaciju Jave ,ako ti ovo ne pomogne onda novi sistem.
Pozdrav
imarkovic > tata - jedan savet - 26.12.2009. 22:11 #174768

iskljuci JAWA update opciju.

tata02 Hvala na trudu! 26.12.2009. 22:22 #174769

Sutra cu probati posto skidam nesto i ne bih da prekinem. Pozdrav!

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs