Prvo izvinte ako sam omashio kategoriju. Download mi je 500+ MB a Upload mi je 70+ MB. Da li postoji ne ki program da ovo sredim (da mi up bude tu negde kao down) , ili moram da se mouchim?
Ratio master, cini mi se da je poslednja verzija 1.89
ako te ulove da varas, ne gine ti ban
EDIT- lako se koristi, ako zatreba pomoc tu sam
:: Prvo izvinte ako sam omashio kategoriju :: Download mi je 500+ MB a Upload mi je 70+ MB :: Da li postoji ne ki program da ovo sredim (da mi up bude tu negde kao down) , ili moram da se mouchim?
Koristim Ratio Master 1.89v vec dugo vremena na Partisu,i nikako da me provale.Stavljam upload oko 300 kb/s.
The Way It`s Meant To Be Played
:: ahahhahh da znas da znam na partisi mozes da stavis i do 5mb\s a na BG 1.5 a da te nikad ne provale...... :: :: :: :: Intel C2D E8200@4Ghz Vendeta 2 :: MSI X38 Diamond Edition :: Kingston 2x1GB DDR3 1066@1333Mhz :: Asus 8800GT 512MB G92 Glaciator :: WD Black 640Gb 1AALS :: Chieftec 350w :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.