koji free program za ekstraktovanje fajlova mi preporucujete da instaliram u firmi na racunare? Da je sto manji i brzi,da radi lepo na starijim masinama...
Winrar covece, najbolji moguci. Trial je, ali kad istekne i dalje mozes da ga koristis bez ikakvih seriala itd... Koriste ga u jednoj firmi koju znam... __________________ Scourge of PCBerza
Lepo pise - probaj 30 dana i skini ako ti se ne svidja... To sto te pusta mozes da skupo platis. Slovenci su izginuli na winzip-u kad je kod njih bilo...
Stvar je u tome sto mozes i dalje da koristis winrar bez ikakvih problema. On je shareware i to nije zabranjeno zakonom...
Kao sto rekoh, velika firma koju znam koristi ga kao shareware, nisu imali nikad problema sa zakonom... __________________ Scourge of PCBerza
:: :: Lepo pise - probaj 30 dana i skini ako ti se ne svidja... To sto te pusta mozes da skupo platis. Slovenci su izginuli na winzip-u kad je kod njih bilo.. :: :: Freeware ili ga zaboravi.. :: ::
Procitaj lepo sta ti kaze winrar kad mu istekne 30 dana test perioda, koliko ja znam lepo te on tamo upozori da ako ne kupis program a uhvate te da ga koristis mora da platis kaznu.
A ako mislis velika firma u Srbiji onda se slazem kod nas samo Windows da je legalan ostalo neznaju da prokontrolisu kako treba a i ko jos to kontrolise samo mi daj paprie da imas original windows i to je to.
:: Stvar je u tome sto mozes i dalje da koristis winrar bez ikakvih problema. On je shareware i to nije zabranjeno zakonom.. :: :: Kao sto rekoh, velika firma koju znam koristi ga kao shareware, nisu imali nikad problema sa zakonom.. :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: :: :: :: Lepo pise - probaj 30 dana i skini ako ti se ne svidja... To sto te pusta mozes da skupo platis. Slovenci su izginuli na winzip-u kad je kod njih bilo.. :: :: :: :: Freeware ili ga zaboravi.. :: :: :: ::
eeee,dodji ti kod mene u ZR,pa da vidis kad dodje baja sa fleshkom u ruci,pa bocne fleshku u komp,pa krene da ti tumba po registrima,vraca brisane podatke i jos sto cuda...Pa samo izvadi onaj debeli tefter i krene da redja kazne...
KLIN(KA) SE KLIN(K)OM IZBIJA
:: A ako mislis velika firma u Srbiji onda se slazem kod nas samo Windows da je legalan ostalo neznaju da prokontrolisu kako treba a i ko jos to kontrolise samo mi daj paprie da imas original windows i to je to :: :
Za obrisane podatke ne moze da ti pise kaznu, a kopanje po reg. je vec zalazenje u privatnost za to treba da ima nalog od sudije, ali znam ovo je Srbija ko jbe zakon i ostalo bitno je da te odere i da ga sef potspse po ramenu a ministar zadovoljan jer ima sta da mazne iz budzeta.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.