Sad vidim da mi je ovaj program, ili sta je vec, uzeo oko 700 MB RAM-a! Kad sam ga `ubio` u Task Manager-u zauzetost memorije se vratila na normalu. Skenirao sam sistem sa Microsoft Security Essentials-om i Malwarebytes` Anti-Malware-om i nista od virusa. Koliko sam procitao na netu ovaj program skenira IP adrese ili tako nesto pa me zanima sta radi na mom racunaru posto sam siguran da ga nisam instalirao niti pokrenuo i da li da ga skroz `ubijem` mamu li mu spijunsku i lopovsku?
:: Sad vidim da mi je ovaj program, ili sta je vec, uzeo oko 700 MB RAM-a! Kad sam ga `ubio` u Task Manager-u zauzetost memorije se vratila na normalu. Skenirao sam sistem sa Microsoft Security Essentials-om i Malwarebytes` Anti-Malware-om i nista od virusa. Koliko sam procitao na netu ovaj program skenira IP adrese ili tako nesto pa me zanima sta radi na mom racunaru posto sam siguran da ga nisam instalirao niti pokrenuo i da li da ga skroz `ubijem` mamu li mu spijunsku i lopovsku?
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647176. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.