Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Aplikacije
ipscan.exe???
STRANA 1 OD 1
tata02 ipscan.exe??? 15.12.2009. 22:12 T22861

status: user
broj poruka: 845
Sad vidim da mi je ovaj program, ili sta je vec, uzeo oko 700 MB RAM-a! Kad sam ga `ubio` u Task Manager-u zauzetost memorije se vratila na normalu. Skenirao sam sistem sa Microsoft Security Essentials-om i Malwarebytes` Anti-Malware-om i nista od virusa. Koliko sam procitao na netu ovaj program skenira IP adrese ili tako nesto pa me zanima sta radi na mom racunaru posto sam siguran da ga nisam instalirao niti pokrenuo i da li da ga skroz `ubijem` mamu li mu spijunsku i lopovsku?
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
ttate Re: ipscan.exe??? 15.12.2009. 22:33 #170884

broj poruka: 366
Ubi kera valjda si ti Clint Eastwood !!!

:: Sad vidim da mi je ovaj program, ili sta je vec, uzeo oko 700 MB RAM-a! Kad sam ga `ubio` u Task Manager-u zauzetost memorije se vratila na normalu. Skenirao sam sistem sa Microsoft Security Essentials-om i Malwarebytes` Anti-Malware-om i nista od virusa. Koliko sam procitao na netu ovaj program skenira IP adrese ili tako nesto pa me zanima sta radi na mom racunaru posto sam siguran da ga nisam instalirao niti pokrenuo i da li da ga skroz `ubijem` mamu li mu spijunsku i lopovsku?
tata02 Gotov je! 15.12.2009. 22:43 #170892

broj poruka: 845
...

dz0ni Re: Gotov je! 16.12.2009. 00:07 #170919

broj poruka: 880

S cime si ga utepao? :D

:: ..
::
::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647176.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs