https://www.warez-bb.org eto ti tu trazi :), a taj Matlab ne razumem kakav je taj program neki je programirao u tome, ako programiras radis u C-u, PHP, HTML,...
Ma to je neki program burazeru za visu skolu, racunaju nesto iz matematike u njemu i crtaju neke grafikone... Pa sam trazio, ali ga nigde ne mogu naci ili ja nisam naleteo na njega....? Poz
Check mail! **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
Nisam toliko lud koristim bing :), salim se google rules :). Nisam mislio bukvalno, ali ako trazi neki program neka ide da trazi po warezu ili po katzu nego po google-u :), e tek ako to ne moze da nadje tamo da upotrebi google, to samo za programe :), za ovo ostalo google naravno. A taj Matlab sam video kada sam bio u Petnici decko je nesto programirao u njemu ja sam tada prvi put cuo za taj program i to mi je licilo na neku budalastinu pored zivog C-a. Rapidshare bolje neka otpise postali su najveci klosari ne znam da li si skoro skidao, veci su klosari kada si premium nego kada si free, ja sam free slot `vatao bukvalno 2 sata i nisam ga uhvatio, pa sam pauzirao pa posle pustio :). Dalje ako se nesto trazi Megaupload je trenutno najbolji, recconect na nekoliko GB skinutih, full brzina celo vreme, izmedju downloada cekas citavih 45 sekundi :). Takdoje i Hotfile nije los, ovo ostalo ne zna se sta je gore :).
Pozdrav!
:: Da zaboravi Google? Nije valjda da koristis Yahoo? :: Znam, znam... Ne to nego da bi ti mogao da grunes koji post vise =P :: :: Kad trazis probaj `sta trazis rapidshare` pa nadji linkove i to je to. Ili se registruj pa skidaj torente :: :: Evo linkovi koji rade :: http://sobisvn.softarchive.net/matlab_portable_v.43336.htm :: :: Pozdrav!
Zmajko ne budi cinik bez potrebe. Gile govori o BB sajtu kad jednom od najboljih foruma za te stvari, pa ako tu ne nađeš oni što ti treba (a za popularne alate, poput MAtLaba, šanse su jednake nuli). Zbog toga misli, zaboravi na Google. Google je uvek ispomoć ako tamo nema.
:: Da zaboravi Google? Nije valjda da koristis Yahoo? :: Znam, znam... Ne to nego da bi ti mogao da grunes koji post vise =P :: :: Kad trazis probaj `sta trazis rapidshare` pa nadji linkove i to je to. Ili se registruj pa skidaj torente :: :: Evo linkovi koji rade :: http://sobisvn.softarchive.net/matlab_portable_v.43336.htm :: :: Pozdrav!
Citavu sekundu pre tebe sam to gore postovao, jbg prestigao sam te :), moras i ti to da naucis ponekad :).
Pozdrav!
:: :: Zmajko ne budi cinik bez potrebe. Gile govori o BB sajtu kad jednom od najboljih foruma za te stvari, pa ako tu ne nađeš oni što ti treba (a za popularne alate, poput MAtLaba, šanse su jednake nuli). Zbog toga misli, zaboravi na Google. Google je uvek ispomoć ako tamo nema :: :: :: Da zaboravi Google? Nije valjda da koristis Yahoo? :: :: Znam, znam... Ne to nego da bi ti mogao da grunes koji post vise =P :: :: :: :: Kad trazis probaj `sta trazis rapidshare` pa nadji linkove i to je to. Ili se registruj pa skidaj torente :: :: :: :: Evo linkovi koji rade :: :: http://sobisvn.softarchive.net/matlab_portable_v.43336.htm :: :: :: :: Pozdrav!
Ma bre Gilence zna da ga tovarim sprdnje radi... U stvari nadam se =P =) Cinik nisam ali gundjalo priznajem jesam.
:: :: Zmajko ne budi cinik bez potrebe. Gile govori o BB sajtu kad jednom od najboljih foruma za te stvari, pa ako tu ne nađeš oni što ti treba (a za popularne alate, poput MAtLaba, šanse su jednake nuli). Zbog toga misli, zaboravi na Google. Google je uvek ispomoć ako tamo nema :: !
:: Ma bre Gilence zna da ga tovarim sprdnje radi... U stvari nadam se =P = :: Cinik nisam ali gundjalo priznajem jesam :: :: :: :: :: :: :: Zmajko ne budi cinik bez potrebe. Gile govori o BB sajtu kad jednom od najboljih foruma za te stvari, pa ako tu ne nađeš oni što ti treba (a za popularne alate, poput MAtLaba, šanse su jednake nuli). Zbog toga misli, zaboravi na Google. Google je uvek ispomoć ako tamo nema :: :: !
Samo opusteno, vidim ovde niko tebe ne sme da nervira, pa meni dosadno pa te malo sa vremena na vreme nerviram :), inace avatar vrh :). Pretece me bax jbg ono mi se posrecilo :).
Pozdrav!
:: Ma bre Gilence zna da ga tovarim sprdnje radi... U stvari nadam se =P = :: Cinik nisam ali gundjalo priznajem jesam :: :: :: :: :: :: :: Zmajko ne budi cinik bez potrebe. Gile govori o BB sajtu kad jednom od najboljih foruma za te stvari, pa ako tu ne nađeš oni što ti treba (a za popularne alate, poput MAtLaba, šanse su jednake nuli). Zbog toga misli, zaboravi na Google. Google je uvek ispomoć ako tamo nema :: :: !
Apsolutno, sto se tice programa koji bez `lekica` nece rade duze od trial perioda, traziti na warez - bb.org, megauploadforum.net itd. Tamo cete uvek naici na podrsku u smislu odgovora clanova koji su imali iskustva sa skidanjem tog programa, pa cete znati da li je fajl zarazen, da li je sifra ok, da li su svi linkovi `zivi` i na kraju da li sam program i crack za njega radi...
Ako ne nadjete na tim sajtovima ono sto vam je potrebno onda Google... **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
Samo da su ukljucim da Matlab nije nikakva budalashtina od programa, vec vrlo koristan i cenjen program u svojoj branshi Elem sve ti preporuceno, ako bash ne nadjesh cimaj, imam negde radnu verziju Release 2007b koja mi je zavrshila posla kada je trebala, pa ti mogu baciti negde gde hocesh
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647176. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.