Pri pokusaju da PSE8 instaliram (Win7) prekida instalaciju sa porukom da ne moze otvoriti Windows installation Package jer moj sistem nije modifikovan. Dali to znaci da nije kompatibilan sa Win 7 i da ga ne mogu instalirati ? Molim za pomoc.
* 1.6GHz or faster processor * Microsoft® Windows® XP with Service Pack 2 or 3, Windows Vista®, or Windows 7 * 1GB of RAM * 2GB of available hard-disk space * Color monitor with 16-bit color video card * 1024x576 monitor resolution at 96dpi or less * Microsoft DirectX 9 compatible display driver * DVD-ROM drive * Web features require Microsoft Internet Explorer 6 through 8 or Mozilla Firefox 1.5 through 3.x
Da nisi mozda skinuo ostecenu verziju?
Za sve sto niste mogli recite da niste hteli.
:: :: Pri pokusaju da PSE8 instaliram (Win7) prekida instalaciju sa porukom da ne moze otvoriti Windows installation Package jer moj sistem nije modifikovan. Dali to znaci da nije kompatibilan sa Win 7 i da ga ne mogu instalirati ? Molim za pomoc.
radim na laptopu ali sa dobrom konfiguracijom, mislim da je problem u Windows installer package (msi) . Zao mi je da izbrisem 1.2GB ali sta da se radi.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647176. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.