Bem mu sve po spisku, ali izgleda da ne treba da se instalira old bar ili slicni addon-ovi.
Toliko me je iznervirao FF3, da sam sam probao nesto u about:config. Ali bi bilo pozeljno da neko jos proba, da mi slucajno nesto nije zapelo od addon-a, iako je uninstaliran.
U about:config sam dodao string browser.urlbar.old.behavior i stavio vrednost na true. I odjednom prestao je da funkcionise Awesomebar by Mozilla, pa je sve bilo prazno. Kako sam krenuo da kucam youtube.com i enter naravno You se ucitao, ajd ja jos jednom, kada opet linija prazna, ali posle 2gog puta je prepoznao, tako da sam probao sa yahoo.com. I isto iz 2gog puta je zabelezio. I sad kako ukucam `y`(bez navoda), izlista mi youtube i yahoo. Sad da vidim da li reaguje na poseceniji sajt, da li ga stavlja na prvo mesto.
Ako ovo proradi kako treba, iserem se na Mozillu sto je rekla da ne moze da se vrne old behavior A.K.A Firefox 2.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647176. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.