Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Aplikacije
Nero 8 problem
STRANA 1 OD 1
BMWM5 Nero 8 problem 05.12.2009. 12:03 T22538

status: user
broj poruka: 343

Izvinite ako sam temu stavio gde joj nije mesto....
Imam problem sa nerom 8.0, kada hocu da izvrsim edit video snimka koji je snimljen u racunar pomocu nero vision 5, kada udjem u nero vision 5 i startujem Make DVD i ubacim snimak , on snimak koji je otprilikie 1gb poveca ga skoro duplo, zasto to radi, a pre mi to nije radio...???
Jos je veci problem kada je snimak oko 4gb onda on predje dozvoljena 4,7gb...
Ako neko moze da mi pomogne...
Brisao sam nero, pa instalirao novi,a li isto je....
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Equinoxe Re: 05.12.2009. 12:06 #165099

broj poruka: 12057

Za pravljenje DVD kompilacije na brzaka Convert X to DVD je super program. Od Neroa samo rezanje, a tebi se verivatno resetovao bit rate na neki imbecilni default.

Video seckaj u Vurtual DUB-u i VideoReDo MPEG za MPEG.

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Gare87 jedino sto mogu 05.12.2009. 12:08 #165101

broj poruka: 4710

da ti kazem je batali taj nero za obradu videa i slika i tako to, uzmiu lepo neki profi program pa edituj lepo natenane:) jer taj nero su tako nabudzili bezveze da neznam sta pokusavaju sa tim vise da urade, samo sa njim rezanje i to je to. A evo neko od kolega ovde sa berze ce da se javi sa primerom koji drugi program mozes da koristis.......

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
BMWM5 ..... 05.12.2009. 13:18 #165120

broj poruka: 343
Ja koristim za montazu Pinacle 11 i Ulead Video studio 11, i sa njima super odradim posao.... Ja sa Nerom ne vrsim montazu, nego kada sa njim hocu da finalizujem video zapis...
Ukljucim Nero, idem na karticu Create and Edit, pa onda na Author, Edit and Capture Video, kada tu udjem na Make DVD - DVD Video, i ubacujem projekat koji je izmontiran da mogu da ga zavrsim, i onda mi tu povecava sa 2gb na 4gb....? Sta bi mogao da bude problem?
Mozda je malo jasnije...

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647176.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs