Postoji li program koji (sigurno) moze da povrati shift-delete obrisane fajlove? Skinuo sam film, ekstraktovao ga i obrisao slucajno sa partovima. Da je 700mb u pitranju skidao bih opet, ali je u pitanju LOTR3 Extended 720p. Pomagajte! :(
Probao sam sa GetDataBack, ali ne mogu nista da uradim. Sam .avi fajl je velik 0Mb, sto bi reklo da je ostecen. Sacuvao sam par .rar delova, krecem ispocetka. ./
ma prosto ti je to ako si nesto prepisao preko tog izbrisanog fajla napr, kad si ga izbrisao da se na tom mestu na hdd-u nesto drugo usnimilo da si iskopirao nesto onda nema sanse da vratis podatke, znam jer sam ih i ja cupao, jedino da je zadnje sto si uradio bilo to sto si izbrisao
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647176. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.