Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Aplikacije
Pitanja
STRANA 1 OD 1
gile23 Pitanja 01.12.2009. 21:25 T22436

status: user
broj poruka: 9121
Dolazi 12k od stipendija i verovatno 9k od projekta, hocu da uzmem Razer Mamba 14k mada mi kazu da je to gamerski mis, ako je gamerski koji biste mi bezicni mis preporucili (imao sam 2 dana MX Air, mnogo mi se svideo, sta mislite o njemu :). I da Corel Draw gde da nadjem tutorijale za njega ?

Pozdrav!
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Equinoxe Re: 01.12.2009. 22:00 #163867

broj poruka: 12057

130 i kusur evra za miša ? Čekaj stani, pazi, vidi, evo, gledaj......

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Scyter Re: 01.12.2009. 22:04 #163871

broj poruka: 8138
Gile,ne trosi pogresno pare.Dobro razmisili sta ti treba,pa onda kupuj.Ne mora da bude nista vezano za hardver,kupi nesto za sebe.Evo,ja sam na primer pre neki dan uzeo najnoviji model Air Max patika za 10k.Sad sam zadovoljan,srecan...Za te pare sam mogao da kupim neko extra kuciste,ali nisam,jer mi i nije toliko potrebno.Moj ti je savet da dobro razmisljas na sta trosis pare.

The Way It`s Meant To Be Played

Plamen re 01.12.2009. 22:08 #163874

broj poruka: 2836
Ma kupi lepo klasicni gamerski mis, npr A4Tech X7, sigurno ce zadovoljiti tvoje potrebe... A i dati 10k za Air-max, zar i to nije suludo? Dok sam bio `klinac` kupovao sam patike od 8-10k, trenerke, farmerice... a tek sad vidim da je sve to bilo bacanje para... Imash u radnjama za dosta manje para extra odecu i obucu, npr imas super nike ili puma patike za 5k, koje su po meni bolje nego te air-max (ljaks kako ih mi zovemo u ks) posto vi iz bg-a svi furate tu robu...

Scyter Re: re 01.12.2009. 22:10 #163875

broj poruka: 8138
A sad nisi klinac?Ne stedim pare za ono sto mi se svidja i sto me ispunjava.

The Way It`s Meant To Be Played

:: Ma kupi lepo klasicni gamerski mis, npr A4Tech X7, sigurno ce zadovoljiti tvoje potrebe... A i dati 10k za Air-max, zar i to nije suludo? Dok sam bio `klinac` kupovao sam patike od 8-10k, trenerke, farmerice... a tek sad vidim da je sve to bilo bacanje para... Imash u radnjama za dosta manje para extra odecu i obucu, npr imas super nike ili puma patike za 5k, koje su po meni bolje nego te air-max (ljaks kako ih mi zovemo u ks) posto vi iz bg-a svi furate tu robu...
::
ctrl Re 01.12.2009. 22:12 #163877

broj poruka: 779
Mnogo je kume.
Imas dobrih Razerovih za mnogo manje para,al` su sa gajtanom.
Probaj Logijev MX Revolution,meni se čini OK.

djurogkv corel draw 01.12.2009. 22:24 #163884

broj poruka: 4
Sto se tice mise mislim da planiras da potrosis previse para na njega.
A sto se tice Corel Draw tutorijala nadam se da ce ti ovo pomoci (ako ne pomogne jbg imas youtube) http://www.corel.com/servlet/Satellite/gb/en/Content/1152796556718
gile23 ... 01.12.2009. 22:24 #163886

broj poruka: 9121
Hteo sam zajeban mis, ali ste me vi konacno odgovorili, spustam na 10k :), salim se, mis do 5k, ima li neki kvalitetan, ne mora da bude bezicni. Patike imam i to taj cuveni Air Max, koji sam prvi put u zivotu kupio. A to za Air Max da das 10k je cista glupost, jer u mom gradu ima barem 5 ljudi koji prodaju Air Max za 4k-5k dinara, kasnije sve vidis da je to glupost, evo ja sam u Grckoj naleteo na jaknu Nike Air za 80 evra, mogao sam da spustim 20 evra ali nisam xd, ta ista jakna 13000 dinara, a za 80 evra nemas dobru jaknu da nadjes u prodavnici. Izgleda da cu da uzmem misonju do max 5k i prenosni hard :), eh da mis i tastatura sa kojih ovo pisem vrede zajedno 500 dinara novi :). Nasao sam neki video tutorijal od 12h imate li vi neki pisani :). Djurogkv hvala :).

Pozdrav!
TheBear Veruj mi 01.12.2009. 22:32 #163896

broj poruka: 6502
ne treba ti Mamba,jedino ako hoces da se hvalis da si bacio pare na mis koji nije bolji od duplo jeftinijih modela jedino je bezican a kao ima performanse kao i ovi.
Ako hoces dobar mis uzmi Roccat Kone. 70 evra je ja mislim ali je vrhunski !

SkyFire Logitech naravno.. 01.12.2009. 22:40 #163900

broj poruka: 18472
Kreni ovim putem..
Logitech Performance Mouse,Logitech Air,Logitech MX Revolution.
Tri vrhunska misa bez premca.
Pazi meni se ta Mamba svidela ali brate mnogo je to para,generalno ne vredi te pare,dranje po usima.
Ako si imao Air onda uzmi njega.User Daum ga vec duze vreme koristi i moze da ti kaze kakav je jer sad ima podebelo iskustvo sa njim.
Ja mogu da te posavetujem za Performance mouse i za MX Revolution.Zanci misevi su bruka.Ti mi nekako licis da bi ti godio Performance mouse.Pogledaj link :
http://www.logitech.com/index.cfm/mice_pointers/mice/devices/5845&cl=us,en

Green Green Grass Of Home

Razorman Slusaj Gile.. 01.12.2009. 22:52 #163904

broj poruka: 1139
Markteting je chudo, i ja nisam mogao iz glave da izbacim djavola koji me je nagovarao da kupim razer mish dok ga nisam kupio, uzeo sam Razer Deathadder, pazi mish je dobar, al najveca vrlina mu je izgled, za 50 e realno ne vredi i pare su bachene a tek da das 130e to je suludo. Tako ako bash oces do 50e misha moja preporuka je deathadder.
Msi gx-620 & AMD Athlon 7750(2,71ghz) 2gb (800mhz) Ati 4650 1gb ddr2.

nenika Re: Pitanja 01.12.2009. 23:27 #163920

broj poruka: 1133
vidi e-mail

:: Dolazi 12k od stipendija i verovatno 9k od projekta, hocu da uzmem Razer Mamba 14k mada mi kazu da je to gamerski mis, ako je gamerski koji biste mi bezicni mis preporucili (imao sam 2 dana MX Air, mnogo mi se svideo, sta mislite o njemu :). I da Corel Draw gde da nadjem tutorijale za njega
:: Pozdrav!
Plamen Re: Re: re 01.12.2009. 23:32 #163921

broj poruka: 2836
Hehe... Mislim da nisam, da ne pocinjemo sad zbog cega kako, jedino sto me iritira to su ovi kompjuteri, znaci najvise bih voleo kada bih to batalio i posvetio se necemu drugom...

:: A sad nisi klinac?Ne stedim pare za ono sto mi se svidja i sto me ispunjava
imarkovic @gile 01.12.2009. 23:33 #163922

broj poruka: 19012
Mamba je mnoooogo..
Baci pogled na Logija G500, ja uzeo, pre sam imao G5, G9 jos uvek, a sa ovim misem sam vise nego prezadovoljan, ili G5, ali skinned, dosta je bolje uradjena maska. Naravno, tu je i G9, on je skuplji, ali obrati paznju na ergonomnost, nekima ne odgovara.

Stripy Yebote 02.12.2009. 00:08 #163931

broj poruka: 4163
Koje bre to štakorčina košta tolike pare? Jel pere i sudove (oma ću kupim 1) kuva kafu...

Shit happens

mkozlica Re: re 02.12.2009. 10:14 #163997

broj poruka: 236
eto ti sada, mi iz bg seljaci :) zanimljiva teorija....

https://www.limundo.com/ref/zx6r

:: Ma kupi lepo klasicni gamerski mis, npr A4Tech X7, sigurno ce zadovoljiti tvoje potrebe... A i dati 10k za Air-max, zar i to nije suludo? Dok sam bio `klinac` kupovao sam patike od 8-10k, trenerke, farmerice... a tek sad vidim da je sve to bilo bacanje para... Imash u radnjama za dosta manje para extra odecu i obucu, npr imas super nike ili puma patike za 5k, koje su po meni bolje nego te air-max (ljaks kako ih mi zovemo u ks) posto vi iz bg-a svi furate tu robu...
Ishmerish Dobro kazu ljudi,ode ti Gile u offside 02.12.2009. 12:00 #164015

broj poruka: 7285
Moj predlog za misa(sa normalnom cenom)ide firmi Roccat.

http://www.roccat.org/Products/Gaming-Mice/ROCCAT-Kone/

http://www.roccat.org/Products/Gaming-Mice/ROCCAT-Kova/

http://www.youtube.com/watch?v=cYSjkaLpymA

`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`

Daum .. 02.12.2009. 13:47 #164052

broj poruka: 12796
Ja vec godinu dana koristim MX Air, i definitivno bolje lezi u ruci od Revolution-a, a ima osetno brzi odziv... A i sam click mehanizam je bruka :D

Sva sreca sto si ga probao, jer ovako da ti neko prica kupi ga, kupi ga, ne bi bilo to dok ga ne probas...

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647176.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs