Ne mogu instalirati Pluginse u Photoshop, tacnije ne ocitava ih prilikom pokretanja aplikacije mada su u folderu Plug-in/Filters. Zna li neko u cemu je caka ?
Tako sam i uradio, mada sam probao i da ih smestim u folder Filters, ne vredi. Ali ako kliknem u folderu Filters na neki 8bf fajl otvori mi automatski PS sa svim instaliranim pluginsima, jedino nece kada otvaram PS redovno tj. ikonicom.
Probaj da ga zeznaš sa kvačicom: `use additional plugin folder` i daj mu putanju gde su 8bf fajlovi.
:: Tako sam i uradio, mada sam probao i da ih smestim u folder Filters, ne vredi. Ali ako kliknem u folderu Filters na neki 8bf fajl otvori mi automatski PS sa svim instaliranim pluginsima, jedino nece kada otvaram PS redovno tj. ikonicom. :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647176. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.