pogledajte sta mi radi u W7 znaci ne mogu da mu zadam tj imam samo MASTER VOLUMEN u odeljku za snimanje zvuka>?< i naravmno kad hocu da snimam zvuk nema nista... kako da ima kad oce da snima sa izlaza a ne sa ulaza znaci neverujem da li ima neka dobra dusa koja zna u cemu je problem ovde LEADTEK exppert 2000 Audigy zvucna
evo slika... XP radi najnormalnije W7 nije normalan !
Ja sam do zvuka za snimanje tv programa nekako i dosao podesavanjem soursa za play back i recording ali sa FM-a, nema sanse ni pod tackom razno. Imam zvuk na playbacku ali nemam na snimanju. Moj izvor zvuka dolazi preko malog kablica zabodenog u cd in pinove na ploci. Kada stavim onaj kablic koji iz kartice (vise raznih konekcija ima), bananicu ubodem u line in na integrusi onda sve imam ali su kanali nejednake jacine, recimo levi je 3x jaci od desnog!!! I aj sad, kako covek da bude pametan. Vise puta sam trazio pomoc ovde na forumu, ali niko se ne nadje sa iskustvom da se resi problem??!!!
Nazalost, to nije nista novo - za masu raznih uredjaja ili nema...
27.11.2009. 12:24
status: user broj poruka: 10999
drajvera za Vi$tu/W7 ili ih ima, ali omogucavaju uredjaju rad samo u nekoj vrsti compatibility mod-a. Ovo narocito vazi za `starije` multimedia uredjaje kao sto su zvucne karte, tv-radio karte i telefonski (dial-up) modemi.
Na sve moguće načine sam pokušavao da provalim kako se podešava zvuk za snimanje i ništa!Na XP-u radio perfektno dok na Visti i na Win 7 neće da čuje.Privremeno sam rešio problem tako što sam podesio da mi zvuk snima mikrofon sa kamerice.
imam isti sysetm Istu tv karticu samo sto sam stavio normalne W7 Expert drajvere. Ja cujem zvuk ali ne mogu da ga snimim ! Imam Creative Audigy Player ne skracene one ne obicnu Audigy nego onu sa pozlacenim konektorima i firewire
NAMESTIH ! Skinuo sam drajvere za Audigy sa Microsoft Catalog-a i instalirao i radi ! do duse svaki put prebaci da snima sa mic a ne na Aux ali ko ga sisa.. I da kad snimin nemam zvuk u Windows Media P aki U KMPlayer-u ili bilo kom radi normalno ! ? Zasto nece WM da pusti nemam pojma :D
Isti problem imam i ja na Win7 x64, ali na 3000 deluxe varijanti... Nije da sam iskreno pokusavao da ga resim, ali iskreno ni ne stizem od posla... Ako budem nesto ovako saznao, kuckam, ali mislim da dok ne izadju Win7 drajveri (a ne sto svi koristimo vista drajvere), da nema nista od ove price...
Za expert2000 su izašli Win7 drajveri i aplikacija. Ovde su problem drajveri za zvučnu. NAravno, treba pratiti revizije i probati svaku novu dok se nađe rešenje problema.
Naravno, možda to bude početak novih muka...
Pozdrav!
Vlada
:: Isti problem imam i ja na Win7 x64, ali na 3000 deluxe varijanti... Nije da sam iskreno pokusavao da ga resim, ali iskreno ni ne stizem od posla... Ako budem nesto ovako saznao, kuckam, ali mislim da dok ne izadju Win7 drajveri (a ne sto svi koristimo vista drajvere), da nema nista od ove price.. :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647176. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.