Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Aplikacije
poludeo sam pored ovog leadtek-a
STRANA 1 OD 1
cele1988 poludeo sam pored ovog leadtek-a 27.11.2009. 11:43 T22283

status: user
broj poruka: 1424

pogledajte sta mi radi u W7 znaci ne mogu da mu zadam tj imam samo MASTER VOLUMEN u odeljku za snimanje zvuka>?< i naravmno kad hocu da snimam zvuk nema nista... kako da ima kad oce da snima sa izlaza a ne sa ulaza znaci neverujem da li ima neka dobra dusa koja zna u cemu je problem ovde
LEADTEK exppert 2000
Audigy zvucna

evo slika...
XP radi najnormalnije
W7 nije normalan !

WIN7
http://www.dodaj.rs/f/1q/1J/8cGvbpm/leadtek-w7.jpg

WINXP
http://www.dodaj.rs/f/2r/xq/1fDc45Be/leadtek-xp.jpg
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
milanml Voleo bih i ja kada bi nam neko resio ovu muku! 27.11.2009. 12:03 #162412

broj poruka: 158
Ja sam do zvuka za snimanje tv programa nekako i dosao podesavanjem soursa za play back i recording ali sa FM-a, nema sanse ni pod tackom razno. Imam zvuk na playbacku ali nemam na snimanju. Moj izvor zvuka dolazi preko malog kablica zabodenog u cd in pinove na ploci. Kada stavim onaj kablic koji iz kartice (vise raznih konekcija ima), bananicu ubodem u line in na integrusi onda sve imam ali su kanali nejednake jacine, recimo levi je 3x jaci od desnog!!! I aj sad, kako covek da bude pametan. Vise puta sam trazio pomoc ovde na forumu, ali niko se ne nadje sa iskustvom da se resi problem??!!!

tortojed Nazalost, to nije nista novo - za masu raznih uredjaja ili nema... 27.11.2009. 12:24 #162416

broj poruka: 10999

drajvera za Vi$tu/W7 ili ih ima, ali omogucavaju uredjaju rad samo u nekoj vrsti compatibility mod-a. Ovo narocito vazi za `starije` multimedia uredjaje kao sto su zvucne karte, tv-radio karte i telefonski (dial-up) modemi.

ZgY probaj... 27.11.2009. 14:32 #162459

broj poruka: 195

Da ti i in i out bude CD.....meni tako shljaka...Naravno izaberi Audigy kao primarnu kartu...
Alexva isto i ovde 27.11.2009. 16:15 #162490

broj poruka: 134

Na sve moguće načine sam pokušavao da provalim kako se podešava zvuk za snimanje i ništa!Na XP-u radio perfektno dok na Visti i na Win 7 neće da čuje.Privremeno sam rešio problem tako što sam podesio da mi zvuk snima mikrofon sa kamerice.
vladarko Imao sam problem, više nemam. 27.11.2009. 17:58 #162522

broj poruka: 4228
Ali ne sa snimanjem, već sa reprodukcijom. Zvuk se gasio posle 5-6 minuta.

Rešenje: drajveri za Relatek zvučnu za XP 64bit.

Pre toga sam probao sa novim PVR, novim drajverima za Win7 Leadtek, kodecima itd.

Možda je i kombinacija svega ovoga, ali se isto ponašao sve dok nisam stavio drajveri za 64bit XP.

Napomena: Win7 mi je našao prilikom instalacije i zvuk i TV drajvere.

Pozdrav!

Vlada

dautovic ... 27.11.2009. 18:16 #162528

broj poruka: 2855

Imam doticnu kartu:

Leadtek TV2000 Expert

Na Windows7 x64 Built 7600 RTM

Radi savrsheno vec 3 meseca, stavio sam drajvere od Leadtek TV2000 Global...

Zvuk, slika, snimanje na HDD, sve radi besprekorno...

Ne znam zasto ljudi pljuju nesto ili zasto nesto ne valja ako oni ne znaju da ga koriste ?

Neko ce guglati i naletece kako ovde par ljudi ne znaju ni oni zasto pljuju win7 koji je fantasican...i stecice pogreshno mishljenje...
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
cele1988 @dautovic 27.11.2009. 20:58 #162569

imam isti sysetm
Istu tv karticu samo sto sam stavio normalne W7 Expert drajvere.
Ja cujem zvuk ali ne mogu da ga snimim !
Imam Creative Audigy Player ne skracene one ne obicnu Audigy nego onu sa pozlacenim konektorima i firewire

cele1988 ..... 27.11.2009. 21:36 #162581

NAMESTIH !
Skinuo sam drajvere za Audigy sa Microsoft Catalog-a i instalirao i radi ! do duse svaki put prebaci da snima sa mic a ne na Aux ali ko ga sisa..
I da kad snimin nemam zvuk u Windows Media P aki U KMPlayer-u ili bilo kom radi normalno ! ?
Zasto nece WM da pusti nemam pojma :D

tortojed Re: ..... 28.11.2009. 02:22 #162639

broj poruka: 10999

To ne zna ni Big Bad Bill (ali se pravi da zna a nece da kaze).

:: Zasto nece WM da pusti nemam pojma :D
::
Almighty84 re 28.11.2009. 02:36 #162642

broj poruka: 294
Isti problem imam i ja na Win7 x64, ali na 3000 deluxe varijanti... Nije da sam iskreno pokusavao da ga resim, ali iskreno ni ne stizem od posla... Ako budem nesto ovako saznao, kuckam, ali mislim da dok ne izadju Win7 drajveri (a ne sto svi koristimo vista drajvere), da nema nista od ove price...

vladarko Re: re 28.11.2009. 10:47 #162671

broj poruka: 4228
Za expert2000 su izašli Win7 drajveri i aplikacija. Ovde su problem drajveri za zvučnu. NAravno, treba pratiti revizije i probati svaku novu dok se nađe rešenje problema.

Naravno, možda to bude početak novih muka...

Pozdrav!

Vlada

:: Isti problem imam i ja na Win7 x64, ali na 3000 deluxe varijanti... Nije da sam iskreno pokusavao da ga resim, ali iskreno ni ne stizem od posla... Ako budem nesto ovako saznao, kuckam, ali mislim da dok ne izadju Win7 drajveri (a ne sto svi koristimo vista drajvere), da nema nista od ove price..
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647176.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs