Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Aplikacije
Tuneup Utillities 2010
STRANA 1 OD 1
bstaletic Tuneup Utillities 2010 27.11.2009. 11:11 T22281

status: user
broj poruka: 1889
Instalirao sam gore pomenutog i konfigurisao turbo mod ali se iskljuchuje svaki put kada ugasim rahunar shto mi, naravno, ne odgovara. Da li za ovo postoji reshenje (ili u tuneup-u ili windozino reshenje a mozhe i neki dodatni software za scheduler taskova).
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
petar6 re: 27.11.2009. 17:24 #162510

broj poruka: 129

jesi probao Uninstall pa opet Install TuneUp-a ?

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
gliga79 Re: re: Oprezno sa tim programom !!! 27.11.2009. 17:32 #162512

broj poruka: 4641
Ako ne znas sta radis bolje ne moj nista. 100 X, sam radio ljudima System Restore zbog Ciscenja!!!

RESISTANCE IS FUTILE

::
:: jesi probao Uninstall pa opet Install TuneUp-a
bstaletic @petar 27.11.2009. 20:05 #162560

Probacu reinstall kad dodjem do rachunara od brata (mladjeg)

@Gliga: Odlichno zanm shta radim. Ali nemoj da ovaj moj komentar zapochne svadju.
petar6 re: 27.11.2009. 21:31 #162580

broj poruka: 129

Istina je da program `1-Click Maintenance` zna da pobrise i vitalne .dll ili neke druge fajlove sistema zbog kojih kasnije Winows ne sljaka kako treba. Ali zato,iskljuci ga,i ja kao veliki obozavalac TuneUp programa sam iskljucio ovo da mi ne bi napravio kur$lus.
Moja preporuka je da deinstaliras TuneUp sa `Your Uninstaller` programom jer on pokupi sve repove koji inace ostaju u OSu,pa da onda,ponovo i na tenane instaliras program,tako ces,mislim,resiti problem koji imas sa tim programom.

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
bstaletic @petar i svi ostali 27.11.2009. 21:59 #162586

Resheno na jako glup nachin.
Registry defragment!?
gliga79 bstaletic 28.11.2009. 01:09 #162627

Pretpostavljam da znas. Ali sam iskoristio temu da upozorim neke ljude koji nisu upoznati sa ovim programom, da paze kako koriste. Sto se tebe tice predpostavljam da znas. Malo sam se izrazio kao da si totalni laik, ali nenamerno. Znaci ljudima je upuceno koji nisu upoznati sa programom, da ne ciste sve sto program nudi jel moze da ostete sistem !!!
Nema nikakvih osnova za bilo kakvu svadju, nisam valjda toliko omrazen :)))
Pozdrav .

- L - - -> RETURN - - - -> PRESS PLAY ON TAPE

:: Probacu reinstall kad dodjem do rachunara od brata (mladjeg
:: @Gliga: Odlichno zanm shta radim. Ali nemoj da ovaj moj komentar zapochne svadju.
bstaletic Gliga 28.11.2009. 12:04 #162684

Ok da se razumemo.

nije mi jasno kakve veze ima registry defragment sa turbo modom iz tuneup-a! pretty suprised!
gliga79 Ima veze sa Tune UP 2010, tako si nazvao temu, koliko vidim 28.11.2009. 12:55 #162699

Ne verujem da je stetno ovo sto sam napisao, neko ce da se dvoumi, oko ciscenja, a neko ce da instalira ovaj program zato sto je cuo od tebe. Pa ce da primeti razne opcije za ciscenje i onda ce da obrise svasta. Znaci napomena je za one koji nisu koristili program !!!
I dezodorans kad kupis stoji upozorenje , ne bacaj u vatru!
Ako mislis da je stetno ovo sto je napisano, onda to je tvoj problem.
Nemoj da ovaj moj komentar zapochne svadju :))))

- L - - -> RETURN - - - -> PRESS PLAY ON TAPE

:: Ok da se razumemo
:: nije mi jasno kakve veze ima registry defragment sa turbo modom iz tuneup-a! pretty suprised!
skar njesra 28.11.2009. 13:25 #162708

broj poruka: 3992
od programa,ja ga vise na moj hard dok sam ziv necu staviti..
odkad sam ga stavio samo mi je sjebao system,tako da nema sta on tu da poboljsava samo napravi jos becu user

``DVA ZLA CINE JEDNO DOBRO`

bstaletic Re: Ima veze sa Tune UP 2010, tako si nazvao temu, koliko vidim 28.11.2009. 16:56 #162789

Ma ne! To shto si napisao je ok, fine, i shto bi rekli oki-doki. Ali ja tebe nisam razumeo u tvom prvom postu i ispalo je da ne znam shta radim i ako znam. Kada si napisao shta si mislio ja sam tebe razumeo ali sad ti mene nisi. U mom petom postu u ovoj temi prva rechenica se odnosila na to da je sve uredu shto si napisao i da sam te razumeo, a druga se odnosi na to da nevidim nikakvu vezu izmedju problema i njegovog reshenja (reshenje mi nije logichno).
Je li sad sve ok? :)

:: Ne verujem da je stetno ovo sto sam napisa
::, neko ce da se dvoumi, oko ciscenja, a neko ce da instalira ovaj program zato sto je cuo od tebe. Pa ce da primeti razne opcije za ciscenje i onda ce da obrise svasta. Znaci napomena je za one koji nisu koristili program !!
:: I dezodorans kad kupis stoji upozorenje , ne bacaj u vatru!
:: Ako mislis da je stetno ovo sto je napisano, onda to je tvoj problem
:: Nemoj da ovaj moj komentar zapochne svadju :)))
:: - L - - -> RETURN - - - -> PRESS PLAY ON TAPE
:: :: Ok da se razumemo
:: ::
:: :: nije mi jasno kakve veze ima registry defragment sa turbo modom iz tuneup-a! pretty suprised!
gliga79 Re: Re: Ima veze sa Tune UP 2010, tako si nazvao temu, koliko vidim 02.12.2009. 15:07 #164082

Nisam napisao da `NE ZNAS` , vec `AKO NE ZNAS`(ne znam da li znas ili ne,ne poznajem te), ali si pogresno protumacio. Cilj je bio da iskoristim naslov teme, da upozorom forumase koji su ne upuceni u ovaj program, kao sto nisam bio ni ja, i mnogi jos. Priznajem da je malo off , ali u najboljoj nameri.

Everything is OK
Pozdrav.

- L ........ RETURN........ PRESS PLAY ON TAPE......LOADING....

:: Ma ne! To shto si napisao je ok, fine, i shto bi rekli oki-doki. Ali ja tebe nisam razumeo u tvom prvom postu i ispalo je da ne znam shta radim i ako znam. Kada si napisao shta si mislio ja sam tebe razumeo ali sad ti mene nisi. U mom petom postu u ovoj temi prva rechenica se odnosila na to da je sve uredu shto si napisao i da sam te razumeo, a druga se odnosi na to da nevidim nikakvu vezu izmedju problema i njegovog reshenja (reshenje mi nije logichno)
:: Je li sad sve ok? :
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647176.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs