Posto ne znam da li postoji neki program, a da je pouzdan, da mi nece izbrisati neke slike, mene interesuje, da li ja mogu da sortiranje slika, koje su slikane uglavnom nikonom ili sony ericssonom, sve stavim , tj. kopiram u jedan folder, pa sto bude duplo, prijavice mi i ja cu ih snimiti jednu preko druge, naravno one koje su duple.
Da li foto aparat, na kome su koristene razlicite memoriske kartice, svakoj slici daje drugaciju oznaku, tj. da li je moguce da neke nose isti naziv.
Ako ova varijanta, gdje bih koristio cisti windows, ne radi, imate li neki drugi program, valjan. Inace, ja cu ostaviti sve slike na desktopu, ne dirnute, a sortiranje bih radio na laptopu.
ali probaj Pikasu (picassa) Guglov program za pregled, manipulaciju, čak i malu obradu slika.
Koristila sam verziju 2.5, i mogu reći da sam bila oduševljena i da sam se odmah snašla. Program je jednostavan za korišćenje i jako pouzdan, i besplatan.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647176. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.