Cim ne pise nigde Untouched,onda nije to ta verzija.
The Way It`s Meant To Be Played
:: a ovaj drugi deo pitanja za untouche :: :: :: :: Skini isti takav,samo Novembar.Mislim da nema nikakve razlike,ali kad vec skidas,skini najnoviji :: :: :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: ::
uh bre, pitam zbog toga sto forumasi predlazu iskljucivo untouched verzije, znash li neshto o tome ??
:: Cim ne pise nigde Untouched,onda nije to ta verzija :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: a ovaj drugi deo pitanja za untouche :: :: :: :: :: :: :: Skini isti takav,samo Novembar.Mislim da nema nikakve razlike,ali kad vec skidas,skini najnoviji :: :: :: :: :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: :: :: ::
Koliko ja znam,za te Untouched verzije ti ne treba nikakav serial.Mozda ima jos neke razlike...
The Way It`s Meant To Be Played
:: :: uh bre, pitam zbog toga sto forumasi predlazu iskljucivo untouched verzije, znash li neshto o tome ? :: :: :: Cim ne pise nigde Untouched,onda nije to ta verzija :: :: :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: :: :: a ovaj drugi deo pitanja za untouche :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Skini isti takav,samo Novembar.Mislim da nema nikakve razlike,ali kad vec skidas,skini najnoviji :: :: :: :: :: :: :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: :: :: :: :: ::
Zato što je uvek sigurnije imati čistu stvar koju neko ko ima potrebe za optimizacijom može sam sa nLite-om lako da uradi, umesto da gatate da li će sve aplikacije koje vam trebaju raditi kako treba jer se neko igrao manje ili više.
Uvek Untouched MSDN verzije, pa im radite šta god hoćete. Ili se dooooobro informišite šta je ili nije urađeno nekoj custom ediciji Windows-a.
prvo, ne mora da znaci ako je neko napisao da je untouched, da je stvarno untouched, ne moze windows da bude untouched (nedodirljiv), a da se zove `Integrated.October`,ma vazi sto je untouched. Ja preporucujem CLEAN XP sp3 sa neta, znaci koji nije modifikovan, pa instaliraj sta ti je volja posle, a ne XP untouched koji ima raznih gluposti u paketu, i sto ti treba i sto ti ne treba...
To što je nešto integrated, ne znači da je user integrisao sve update*ove do tog meseca, već sam Microsoft koji verzije tako naziva.
:: prvo, ne mora da znaci ako je neko napisao da je untouched, da je stvarno untouched, ne moze windows da bude untouched (nedodirljiv), a da se zove `Integrated.October`,ma vazi sto je untouched. Ja preporucujem CLEAN XP sp3 sa neta, znaci koji nije modifikovan, pa instaliraj sta ti je volja posle, a ne XP untouched koji ima raznih gluposti u paketu, i sto ti treba i sto ti ne treba.. :: :: ::
to se retko kad zna, posto postoje milijardu verzija sa neta, sve je to meni nepoverljivo, mislim, nije sad neki program bzvz pa kao aj da ga instaliram, da potrosim 3h, da bi me posle nesto zezalo a ja lupao glavu sta bi to moglo da bude...nego operativni sistem, generalno mu i ne trebaju ti update-ovi, koji sadrze 90% sigurnosnih nekih KAO ispravki koje samo firmama trebaju..
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647176. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.