Ne treba ti nikakav crack, eventualno ti prsne Adobe update... Jel moguce da ste tupavi toliko?
cak je lik i napisao, a ne zna gde da ide... :( Pa napisao si gde je hosts fajl
Windows/System32/Drivers/ETC/ i tu se otvori Hosts file sa notepadom, i ispod znakova ### koji sluze za komentare, iskopirate samo 127.0.0.1 activate.adobe.com, i to je sve. Nema potrebe za ostale...
A ti si bas malouman lik, moram ti priznati. DA TOG FOLDERA IMA U OKVIRU WINDOWS INSTALACIJE (pise ti gore KOG windowsa) sigurno ne bih dolazio ovde!
:: Ne treba ti nikakav crack, eventualno ti prsne Adobe update.. :: Jel moguce da ste tupavi toliko :: :: cak je lik i napisao, a ne zna gde da ide... : :: Pa napisao si gde je hosts fajl :: :: Windows/System32/Drivers/ETC/ i tu se otvori Hosts file sa notepadom, i ispod znakova ### koji sluze za komentare, iskopirate samo 127.0.0.1 activate.adobe.com, i to je sve. Nema potrebe za ostale.. :: :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: ::
Lek vam je potreban ukoliko imate aktivnu konekciju i ako ste dozvolili da Adobe (ili ne znate da to radi), proverava na onim gore crvenim linkovima validnost vešeg ključa za CS4 paket. Broj tih activation adresa je bio mali u početku, ali kako je broj rastao, pojavila se potreba za trajnim rešenjem. Odatle polupani DLL-ovi.
Lek vam nije potreban ako ste posle ukucavanja ključa zabranili Abobe-u one da se kači na one gore linkove i imate aktivan AV alat koji vas obaveštava da li neka aplikacija pokušava da nešto radi online (ili hosts fajlom). I naravno ako imate pre-polupanu verziju, portable ili legalnu.
Pa upravo si pokazao koliko si sam malouman jer taj folder se nalazi u windows folderu jos od windowsa 98
Malo pameti pre postovanja nije na odmet... protrljaj te dve sive celije...
__________________ Scourge of PCBerza
:: :: A ti si bas malouman lik, moram ti priznati. DA TOG FOLDERA IMA U OKVIRU WINDOWS INSTALACIJE (pise ti gore KOG windowsa) sigurno ne bih dolazio ovde :: :: :: Ne treba ti nikakav crack, eventualno ti prsne Adobe update.. :: :: Jel moguce da ste tupavi toliko :: :: :: :: cak je lik i napisao, a ne zna gde da ide... : :: :: Pa napisao si gde je hosts fajl :: :: :: :: Windows/System32/Drivers/ETC/ i tu se otvori Hosts file sa notepadom, i ispod znakova ### koji sluze za komentare, iskopirate samo 127.0.0.1 activate.adobe.com, i to je sve. Nema potrebe za ostale.. :: :: :: :: __________________ :: :: Scourge of PCBerza :: :: :: ::
Izgleda da jesam :) Ali tek iz Windowsa XP sam ga video, posto se iz Win7 ne vidi. Djavo nek ga nosi!
:: Pa upravo si pokazao koliko si sam malouman jer taj folder se nalazi u windows folderu jos od windowsa 98 :: :: Malo pameti pre postovanja nije na odmet... protrljaj te dve sive celije.. :: :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: :: :: :: A ti si bas malouman lik, moram ti priznati. DA TOG FOLDERA IMA U OKVIRU WINDOWS INSTALACIJE (pise ti gore KOG windowsa) sigurno ne bih dolazio ovde :: :: :: :: :: Ne treba ti nikakav crack, eventualno ti prsne Adobe update.. :: :: :: Jel moguce da ste tupavi toliko :: :: :: :: :: :: cak je lik i napisao, a ne zna gde da ide... : :: :: :: Pa napisao si gde je hosts fajl :: :: :: :: :: :: Windows/System32/Drivers/ETC/ i tu se otvori Hosts file sa notepadom, i ispod znakova ### koji sluze za komentare, iskopirate samo 127.0.0.1 activate.adobe.com, i to je sve. Nema potrebe za ostale.. :: :: :: :: :: :: __________________ :: :: :: Scourge of PCBerza :: :: :: :: :: ::
Pa dobro, ljudi, kada cete da se priviknete na cinjenicu da svako
14.11.2009. 23:57
status: user broj poruka: 10999
zna ponesto i niko ne zna sve, i da zato niko nikoga ne treba da etiketira sa `malouman` , `tupav` itd.. Ako neko primeti da neko drugi nesto ne zna, neka mu na to ukaze, taj drugi ce biti zahvalan... Zar je to tako tesko shvatiti?!
Re: Pa dobro, ljudi, kada cete da se priviknete na cinjenicu da svako
15.11.2009. 00:00
status: user broj poruka: 12057
Nema šanse bez moderatora i kažnjavanja.
:: zna ponesto i niko ne zna sve, i da zato niko nikoga ne treba da etiketira sa `malouman` , `tupav` itd.. Ako neko primeti da neko drugi nesto ne zna, neka mu na to ukaze, taj drugi ce biti zahvalan... Zar je to tako tesko shvatiti? :: :: ::
Ma bre sve je cool, nego mi smesno bilo sto si naveo u originalnom postu copy/paste iz tog readme.txt-a, u kom pise koji fajl da otvoris...
Primera radi, dovoljno je bilo da iskopiras %windir%\system32\drivers\etc dole u Search u start meniju, i on bi ti otvorio doticni folder gde god da ti je win instaliran jer komanda %windir% sluzi kao target za windows folder...
__________________ Scourge of PCBerza
:: Izvini Daume, nervoza i debilnost Micro$ofta su uzrok toga što sam te nazvao maloumnim. Oprosti druže :: :: Jel dobro sad?
:: :: Nema šanse bez moderatora i kažnjavanja :: :: :: zna ponesto i niko ne zna sve, i da zato niko nikoga ne treba da etiketira sa `malouman` , `tupav` itd.. Ako neko primeti da neko drugi nesto ne zna, neka mu na to ukaze, taj drugi ce biti zahvalan... Zar je to tako tesko shvatiti? :: :: :: :: :: ::
bio je upetak vece kod nas u Kraljevo bilo je loodiloooooo
:: Bicuj,bicuj me,bicuj Stojane hahahahahahahahahahahah :: :: :: http://www.youtube.com/watch?v=udhqd2dub_ :: :: :: :: Green Green Grass Of Home :: :: :: :: :: Nema šanse bez moderatora i kažnjavanja :: :: :: :: :: zna ponesto i niko ne zna sve, i da zato niko nikoga ne treba da etiketira sa `malouman` , `tupav` itd.. Ako neko primeti da neko drugi nesto ne zna, neka mu na to ukaze, taj drugi ce biti zahvalan... Zar je to tako tesko shvatiti? :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Ama brate koliko puta ti treba reci da se taj ukleti folder a ni fajl NE VIDI iz windowsa 7. Eto, nisam se setio da paste-ujem %windir%\system32\drivers\etc\hosts u Run, ali sta cu, zato si ti tu, da me ispravis kad pogresim. Dakle, ni iz Explorera (sto se nekako i podrazumeva) ali ni iz Total Commandera (sa ukljucenim prikazom hidden i system fajlova) se ne vidi folder etc u okviru %windir%\system32\drivers. Hocu reci, nemojte ga ni traziti vec direktno pastujte %windir%\system32\drivers\etc\hosts pa ako vam izadje izadje, nisam isprobao u 7mici ali na XPu izlazi hosts koji se edituje notepadom bez ikakvih problema.
:: Ma bre sve je cool, nego mi smesno bilo sto si naveo u originalnom postu copy/paste iz tog readme.txt-a, u kom pise koji fajl da otvoris... :: :: Primera radi, dovoljno je bilo da iskopiras %windir%\system32\drivers\etc dole u Search u start meniju, i on bi ti otvorio doticni folder gde god da ti je win instaliran jer komanda %windir% sluzi kao target za windows folder.. :: :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: :: Izvini Daume, nervoza i debilnost Micro$ofta su uzrok toga što sam te nazvao maloumnim. Oprosti druže :: :: :: :: Jel dobro sad?
Ne znam stvarno sta si radio, ali ja sa ukljucenim Show hidden files i iskljucenim Hide protected operating system files mogu bez problema kroz explorer da odem u taj folder... __________________ Scourge of PCBerza
:: Ama brate koliko puta ti treba reci da se taj ukleti folder a ni fajl NE VIDI iz windowsa 7. :: Eto, nisam se setio da paste-ujem %windir%\system32\drivers\etc\hosts u Run, ali sta cu, zato si ti tu, da me ispravis kad pogresim :: Dakle, ni iz Explorera (sto se nekako i podrazumeva) ali ni iz Total Commandera (sa ukljucenim prikazom hidden i system fajlova) se ne vidi folder etc u okviru %windir%\system32\drivers :: Hocu reci, nemojte ga ni traziti vec direktno pastujte %windir%\system32\drivers\etc\hosts pa ako vam izadje izadje, nisam isprobao u 7mici ali na XPu izlazi hosts koji se edituje notepadom bez ikakvih problema :: :: :: :: Ma bre sve je cool, nego mi smesno bilo sto si naveo u originalnom postu copy/paste iz tog readme.txt-a, u kom pise koji fajl da otvoris... :: :: :: :: Primera radi, dovoljno je bilo da iskopiras %windir%\system32\drivers\etc dole u Search u start meniju, i on bi ti otvorio doticni folder gde god da ti je win instaliran jer komanda %windir% sluzi kao target za windows folder.. :: :: :: :: __________________ :: :: Scourge of PCBerza :: :: :: :: :: Izvini Daume, nervoza i debilnost Micro$ofta su uzrok toga što sam te nazvao maloumnim. Oprosti druže :: :: :: :: :: :: Jel dobro sad?
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647176. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.