Да имаш Висту или Седмицу, не би ово пит`о! У Висти имаш Snipping Tool којим можеш да оивичиш шта год желиш на десктопу, слици, нету, итд. Смешта је као слику у JPG формату. Да се не бакћеш са разним програмима, овај је једноставан и долази као саставни део система.
Jesi li siguran za Vistu koristio sam je 2 godine i nisam nasao, na Sedmici cim je instaliras u startu ima Snipping Tool i Magnifier :).
Pozdrav!
:: Да имаш Висту или Седмицу, не би ово пит`о :: У Висти имаш Snipping Tool којим можеш да оивичиш шта год желиш на десктопу, слици, нету, итд. Смешта је као слику у JPG формату. Да се не бакћеш са разним програмима, овај је једноставан и долази као саставни део система :: :: ПАЛИ НАРОДЕ - ВИСТА И СЕДМИЦА СУ ЗАКОН :: ::
Скинуо сам неколико (раније, у развоју) Седмица и пробао, свидело ми се у свему. Сад имам једну, произвео ју је Керберус999, 7600, х86, Ултиматна, и одлажем је све (месец дана ваљда?) чекајући Финал. Мислим да је ова финална, а мрзело ме да стављам, па да се уверим да није, јер треба нешто да сачувам, итд. Ајд кажи ми, да ли је то та, па да падне инстал. Ако треба погледаћу детаљније шта пише на њеном оригиналном паковању.
Ova verzija je 100% Final (bie764109 imas kljuc pri instalalciji sve u full-u : Ultimate verzija 2.95 GB)), samo sam likove zagubio ), ali je X64, ako nisi presao predji na X64, posto Microsoft potencira da na W7 sto vise ljudi predje sa X86 na X64 sisteme :).
То непрепознавање драјвера за мултифункционал Самсунг SCX - 4300 било је једини разлог што сам је деинсталирао ономад. Овај мултифукционал иначе користи неке драјвере за XP али их је Виста без проблема препознала и користи. Седмица није хтела. И то ме мало плаши, ако је сад ставим да ми опет не искрсне исти проблем?
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647176. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.