Jbg meri se u sekundama :), evo kada ulazim na pcberzu ili da pisem poruku posle nekoliko sekundi shvati sta treba da uradi pa onda dok udje itd :), jos jedna stvar ne mogu da pristupim modemu, znaci USB driveri ne rade W7 ? Onda cu ja lepo da odem i da trazim nov modem :).
Pozdrav!
:: Koliki ti je taj užas u milisekundama :: :: Supermarketi ``Čutura`` :: ::
Probano na 3 razlicita sistema, 3 razlicite ploce i na drugom LAN kablu, a ovaj sto sada koristim radi, povezivao 2 kompa u LAN i radilo je bez greske. Koliko cu cekati na nov modem ?
Pozdrav!
:: Meni je pre neki dan isti ruter na W7 radio potpuno isto kao i na XP, sve vreme utaknut u LAN :: :: Možda da potražiš ispravnu ploču :: :: Supermarketi ``Čutura`` :: ::
Ne znam, ti si izgleda prvi kome ne radi kako treba.
Ako si 100% siguran da je Windows ispravan, onda menjaj što pre. Pretpostavljam da imaju nekoliko desetina komada ispod stola, tek za slučaj da se pojavi neki novi korisnik, a ti traži da ti odmah daju zamenu dok taj bude na servisu, nemoj da pitaš ``DA LI MOŽE?``, nego ``DAJ, DA TI GLAVU NE OTKINEM!``. :)
Gile, care! losi drajveri pa ne mozes da pristupis routeru,a? eh...ccc ___________________________________________________________ Forward, and demonspeed...
Nisam mogao nikako da pristupim starom ruteru dok sam bio na LAN-u i tu je bagovalo :), mogu da ih pohvalim (Telekom), juce kada sam otisao da zamenim modem rekli mi pozovi korisnicki servis 0800 100 100, ja iznerviran odem kuci, pozovem, kaze covek u roku od 24h-48h bice fixovano, jutros mi stize poruka da ih pozovem da me pitaju kako net, ja kazem da je isto ko i pre, kazu da zovem kolegu koji je na terenu, ja ga pozovem, on kaze samo da nesto popravi, u roku od pola sata dosao, video, zamenio modem, net radi i otisao, dobio sam nov MT882.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647176. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.