Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Aplikacije
lepljenje titlova sta, kako?
STRANA 1 OD 1
acayo lepljenje titlova sta, kako? 09.11.2009. 14:16 T21718

status: user
broj poruka: 851
Posto mi keva uvek gleda filmove preko DVD playera nece nikad preko PC-a, da li neko moze da mi predlozi neki dobar program za lepljenje titlova na film posto na DVD playeru kad ucita titl slova su bela tanka ne mogu da se vide.Ako moze molim vas neka pomoc.

Benzin 90 din - Upaljach 20 din - Gledati kako skola gori NEPROCENJIVO
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
tortojed Mozes da kompresujes DVD u DivX, i da, usput zalepis titl za sliku. 09.11.2009. 15:47 #156807

broj poruka: 10999

To ce biti veoma citljivo na standalone plejeru.

>>DVDFab
acayo ... 09.11.2009. 16:16 #156825

broj poruka: 851
Film je vec u DivX-u.probao sam da konvertujem preko total video converter-a i da nalepim titl preko njega ali uvek secka slika na dvd playeru

Benzin 90 din - Upaljach 20 din - Gledati kako skola gori NEPROCENJIVO

DuskoPA PocketDivXEncoder_0.3.96 09.11.2009. 16:32 #156836

broj poruka: 73
Po meni najjednostavniji program za ovo sto tebi treba. Kad ucitas titl samo izaberi Size 4 i CP 1250 za latinicni titl, odnosno 1251 za cirilicni. Ovo ti je bitno zbog nasih slova.

Pozdrav!

TheBear Skini 09.11.2009. 16:33 #156838

broj poruka: 6502
ConvertXtoDvd
Odlican program, bas ono sto ti treba, skines film u avi formatu (divx) i konvertujes ga u Dvd a zalepi ti i titlove (napravi meni scene selection, cak mozes i da dizajniras meni, da stavis slike, muziku itd.)
Samo stavis film i titl (srt ili sub mislim da moze) u isti folder i isto ih nazoves i upalis program izaberes film i on ce ti videti i titl....

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647176.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs