Koji softver koristite za: 1) kopiranje zasticenih DVD-a (ne mogu da se presnime na hard) 2) rezanju DVD-a sa filmovima koji su veci od 4.4 gb na 1 disk (a da nije dual layer) 3) kompresovanju DVD filmova na DVX
:: Koji softver koristite za :: 1) kopiranje zasticenih DVD-a (ne mogu da se presnime na hard :: 2) rezanju DVD-a sa filmovima koji su veci od 4.4 gb na 1 disk (a da nije dual layer :: 3) kompresovanju DVD filmova na DV :: :: :: JOLE
:: Za stavke pod 1. i 2. stari dobri DVD Shrink. Radi i jedno i drugo :: Za stavku 3. DVDx ili XiliSoft Video Converter :: :: Pozdrav :: :: ::
Uze mi reč iz usta! .) Sve isto htedoh da preporučim. Dodao bih još za stavku 3 `AutoGK` zbog svoje jednostavnosti i lakoće upotrebe a vrhunskih rezultata u vidu kvaliteta izlaznog fajla i brzine kompresije u dva prolaza. Pozdrav!
:: Koji softver koristite za :: 1) kopiranje zasticenih DVD-a (ne mogu da se presnime na hard :: 2) rezanju DVD-a sa filmovima koji su veci od 4.4 gb na 1 disk (a da nije dual layer :: 3) kompresovanju DVD filmova na DV :: :: :: JOL
3) FairuseWizard je jos jedna prva klasa pored autogk
Ja sam to već zaboravio kao mogućnost. Ne sećam se kada sam zadnji puta to uradio. Sve što zaištem, jurim po netu, jer otkrijem da je neki crnac to već sve spakovao skoro uvek bolje od mene (u stvari, `originali` koji se kod nas valjaju, veći su shit po kvalitetu od pirata koje skidam sa teta-neta). Dok je bilo aktuelno, DVD Decrypter + DVD Shrink.... Nikada nisam mpeg2 dvd prebaciovao u divx, osim svoj materijal sa DV kamere... a tada, VirtualDUB - MOD (mpeg2 kompatibilan)....
Veruj mi, probao sam da nadjem ove stvari, ali ovo su jako specificna izdanja sa ogranicenim serijama
JOLE
:: Ja sam to već zaboravio kao mogućnost. Ne sećam se kada sam zadnji puta to uradio. Sve što zaištem, jurim po netu, jer otkrijem da je neki crnac to već sve spakovao skoro uvek bolje od mene (u stvari, `originali` koji se kod nas valjaju, veći su shit po kvalitetu od pirata koje skidam sa teta-neta) :: Dok je bilo aktuelno, DVD Decrypter + DVD Shrink... :: Nikada nisam mpeg2 dvd prebaciovao u divx, osim svoj materijal sa DV kamere... a tada, VirtualDUB - MOD (mpeg2 kompatibilan)... :: :: :: Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!! :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647176. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.