Imam HDD kome je MFT (master file table, ne MBR) pokvaren. Ukratko master file table corrupted. Sad pokusavam da spasim 600gb filmova, igrica, itd koji su na njemu, programom Recover My Files.Program radi odlicno i pronalazi fajlove, jedini problem mi je sto nijedan fajl nema ime!!! Mogu da se izborim sa time sto ne nalazi foldere, ali ovo je previse, svaki fajl se zove Lost File i ima neki broj. Postoji li neki nacin ili neki drugi program koji ce mi vratiti fajlove sa imenima?
Ne radi recuva, zakuca se na pocetku. jbt moracu par hiljada fajlova da preimenujem i slozim po folderima Postoji li neki servis koji moze da mi spase podatke zajedno sa imenima?????
Ma ja koristim GetDataBack Recover My Files, nije mi NTFS nego RAW. Posto je MFT s**ban, a tu se valjda nalaze podaci gde se koji fajl nalazi, ne moze mi pomoci nijedan program za undelete fajlova.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647176. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.