Znam da sam poranio dva meseca, ali nema veze. Vredelo je. Naime, otkrio sam (99%) šta me je zezalo u Win 7. J*b*ni ATI Tray Tools 1.6.9.xxxx. Ne znam kako ili zašto, ali izgleda je on u pitanju. Danas sam dva puta instalirao Win7, i iz drugog puta sam ga upecao. Dakle, kako njega instaliram, WMP Classic, KM Player, Leadtekov PVR2 i Ashampoo Burning Studio 9 prestaju da rade. Čim sam ga isključio, ponovo su proradili. Nadam se da će ostati tako. Interesantno je da u XP-u SP3 radi bez problema, ali u Visti i Win7 pravi sranja.
je verzija koju sam instalirao danas, a prethodne koje sam probao u Win7 i Visti su čini mi se iz 14xx serije. Nije da mi je ATT nešto preko potreban, jer ne čačkam gotovo ništa u vezi grafičke, ali sam nekako navikao na njega.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647176. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.