evo krece sad svadja oko beta driver ucinku u 3d mar vantagu
:: Samo ti instaliraj ove drajvere,nemoj samo da kukas posle da imas 1500 poena manje u 3D Mark Vantagu :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: :: :: Sacekaj finalni. Ja cu da installiram ovaj dok ne dodje WHQL
Ma kakva svadja,veruj mi,nije mi do nikakve svadje.
The Way It`s Meant To Be Played
:: evo krece sad svadja oko beta driver ucinku u 3d mar vantag :: :: :: :: Samo ti instaliraj ove drajvere,nemoj samo da kukas posle da imas 1500 poena manje u 3D Mark Vantagu :: :: :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: :: :: :: :: :: Sacekaj finalni. Ja cu da installiram ovaj dok ne dodje WHQL
Testiracu pa cu da ti javim kakve su performance a imao sam bolje performance sa proslim beta nego sa novim WHQL , sacu da uradim test sa ovim beta pa cu da ti javim
ma sve opusteno nikom nije zelja da unosi negativnu energiju na forumu mada mozda i ima takvih nikad se ne zna...kako sljaka 275ica?
:: Ma kakva svadja,veruj mi,nije mi do nikakve svadje :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: evo krece sad svadja oko beta driver ucinku u 3d mar vantag :: :: :: :: :: :: :: Samo ti instaliraj ove drajvere,nemoj samo da kukas posle da imas 1500 poena manje u 3D Mark Vantagu :: :: :: :: :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Sacekaj finalni. Ja cu da installiram ovaj dok ne dodje WHQL
Radi ko zmaj.Trenutno je malo testiram,zelim da vidim koji joj je maximalan stabilan klok za 24/7.
:: ma sve opusteno nikom nije zelja da unosi negativnu energiju na forumu mada mozda i ima takvih nikad se ne zna...kako sljaka 275ica :: :: :: :: Ma kakva svadja,veruj mi,nije mi do nikakve svadje :: :: :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: :: :: evo krece sad svadja oko beta driver ucinku u 3d mar vantag :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Samo ti instaliraj ove drajvere,nemoj samo da kukas posle da imas 1500 poena manje u 3D Mark Vantagu :: :: :: :: :: :: :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Sacekaj finalni. Ja cu da installiram ovaj dok ne dodje WHQL
Na zalost ima i takvih a pogotovu onih od 4 banke i kusur godina koji se spustaju na nivo deteta i ponizavaju i vredjaju svoje kolege.Takve samo treba govnjivom motkom po glavi.Zato i trebaju moderatori. Sorry za off!
Green Green Grass Of Home
:: ma sve opusteno nikom nije zelja da unosi negativnu energiju na forumu mada mozda i ima takvih nikad se ne zna.. :: ::
pa nemoj sad da nas vredjas i ja i eseses smo klinci za vas
:: Na zalost ima i takvih a pogotovu onih od 4 banke i kusur godina koji se spustaju na nivo deteta i ponizavaju i vredjaju svoje kolege.Takve samo treba govnjivom motkom po glavi.Zato i trebaju moderatori :: Sorry za off :: :: Green Green Grass Of Home :: :: :: ma sve opusteno nikom nije zelja da unosi negativnu energiju na forumu mada mozda i ima takvih nikad se ne zna.. :: :: :: :: ::
Nemoj tako.Ja sam zreo klinac,a za tebe ne znam...
:: pa nemoj sad da nas vredjas i ja i eseses smo klinci za va :: :: :: :: Na zalost ima i takvih a pogotovu onih od 4 banke i kusur godina koji se spustaju na nivo deteta i ponizavaju i vredjaju svoje kolege.Takve samo treba govnjivom motkom po glavi.Zato i trebaju moderatori :: :: Sorry za off :: :: :: :: Green Green Grass Of Home :: :: :: :: :: ma sve opusteno nikom nije zelja da unosi negativnu energiju na forumu mada mozda i ima takvih nikad se ne zna.. :: :: :: :: :: :: :: ::
I to sto kazes samo sto ni ja nisam bas tako mator pa cu vam progledati kroz prste kad neslusate.Hehehhehe. P.S.Nekad je dete pametnije od odrasle osobe.O pleminotoscu da ne pircam.
@eseses
Gledaj kako ti tone tema.Jesam li ti rekao sta ce biti?!
:: Nemoj tako.Ja sam zreo klinac,a za tebe ne znam... :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: pa nemoj sad da nas vredjas i ja i eseses smo klinci za va :: :: :: :: :: :: :: Na zalost ima i takvih a pogotovu onih od 4 banke i kusur godina koji se spustaju na nivo deteta i ponizavaju i vredjaju svoje kolege.Takve samo treba govnjivom motkom po glavi.Zato i trebaju moderatori :: :: :: Sorry za off :: :: :: :: :: :: Green Green Grass Of Home :: :: :: :: :: :: :: ma sve opusteno nikom nije zelja da unosi negativnu energiju na forumu mada mozda i ima takvih nikad se ne zna.. :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
jer moze da se promeni ime na pcberzi da mi ne stoji ovo aco jer je to od mog strica pa ja uzeo da koristim ali on ne ulazi ovde...glupo mi da me zovete aco a zovem se marko
:: Nisam stigao da editujem poruku,zeznuo me je aco :: :: @SkyFire :: Gledam i neverujem.Ignore lupili i bole ih uvo.Ne bi me cudilo da je obrisu :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: ::
:: jer moze da se promeni ime na pcberzi da mi ne stoji ovo aco jer je to od mog strica pa ja uzeo da koristim ali on ne ulazi ovde...glupo mi da me zovete aco a zovem se mark :: :: :: :: Nisam stigao da editujem poruku,zeznuo me je aco :: :: :: :: @SkyFire :: :: Gledam i neverujem.Ignore lupili i bole ih uvo.Ne bi me cudilo da je obrisu :: :: :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: ::
onda bi i to mogli da naprave ali nece se to desiti dok smo ja i ti zivi
:: To sigurno ne moze na ovom budjavom forumu :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: jer moze da se promeni ime na pcberzi da mi ne stoji ovo aco jer je to od mog strica pa ja uzeo da koristim ali on ne ulazi ovde...glupo mi da me zovete aco a zovem se mark :: :: :: :: :: :: :: Nisam stigao da editujem poruku,zeznuo me je aco :: :: :: :: :: :: @SkyFire :: :: :: Gledam i neverujem.Ignore lupili i bole ih uvo.Ne bi me cudilo da je obrisu :: :: :: :: :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: :: :: ::
Je li koji forum budjav ? Pa vas dvojica niste upoznati sa materijom pa ne znate koliko je to tesko i zamorno, pogotovu za jednog coveka. Mogao je i on da ubaci gotov forum kao oni na bench-u ili sk-u.
Pozdrav!
:: To sigurno ne moze na ovom budjavom forumu :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: jer moze da se promeni ime na pcberzi da mi ne stoji ovo aco jer je to od mog strica pa ja uzeo da koristim ali on ne ulazi ovde...glupo mi da me zovete aco a zovem se mark :: :: :: :: :: :: :: Nisam stigao da editujem poruku,zeznuo me je aco :: :: :: :: :: :: @SkyFire :: :: :: Gledam i neverujem.Ignore lupili i bole ih uvo.Ne bi me cudilo da je obrisu :: :: :: :: :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: :: :: ::
Jok,extra je.Sija od kvalitera.Jedino ga spasavaju pojedini useri,inace bi bio dno dna.
:: Je li koji forum budjav :: :: Pozdrav :: :: :: :: To sigurno ne moze na ovom budjavom forumu :: :: :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: :: :: jer moze da se promeni ime na pcberzi da mi ne stoji ovo aco jer je to od mog strica pa ja uzeo da koristim ali on ne ulazi ovde...glupo mi da me zovete aco a zovem se mark :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Nisam stigao da editujem poruku,zeznuo me je aco :: :: :: :: :: :: :: :: @SkyFire :: :: :: :: Gledam i neverujem.Ignore lupili i bole ih uvo.Ne bi me cudilo da je obrisu :: :: :: :: :: :: :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: :: :: :: :: ::
KATASTROFA!!! znachi za 2500 manji score u Vantage a u Crysis benchmark-u za 4fps-a manje! sa novim DRIVEROM STA RADE OVI IZ NVIDIE??????????? umesto sve da ide ka bolje ovo sve gore i gore... samo cekam da izadje WHQL pa da vidim da li ce se popraviti mada cisto sumnjam kako je pocelo!
:: Je li koji forum budjav ? Pa vas dvojica niste upoznati sa materijom pa ne znate koliko je to tesko i zamorno, pogotovu za jednog coveka. Mogao je i on da ubaci gotov forum kao oni na bench-u ili sk-u :: :: Pozdrav :: :: :: :: To sigurno ne moze na ovom budjavom forumu :: :: :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: :: :: jer moze da se promeni ime na pcberzi da mi ne stoji ovo aco jer je to od mog strica pa ja uzeo da koristim ali on ne ulazi ovde...glupo mi da me zovete aco a zovem se mark :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Nisam stigao da editujem poruku,zeznuo me je aco :: :: :: :: :: :: :: :: @SkyFire :: :: :: :: Gledam i neverujem.Ignore lupili i bole ih uvo.Ne bi me cudilo da je obrisu :: :: :: :: :: :: :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: :: :: :: :: ::
:: :: KATASTROFA!!! znachi za 2500 manji score u Vantage a u Crysis benchmark-u za 4fps-a manje! sa novim DRIVEROM STA RADE OVI IZ NVIDIE??????????? umesto sve da ide ka bolje ovo sve gore i gore... samo cekam da izadje WHQL pa da vidim da li ce se popraviti mada cisto sumnjam kako je pocelo!
Hahahahahahhahahaa...Sta sam ti rekao?Vrati se na stare WHQL i cekaj nove WHQL.
:: :: KATASTROFA!!! znachi za 2500 manji score u Vantage a u Crysis benchmark-u za 4fps-a manje! sa novim DRIVEROM STA RADE OVI IZ NVIDIE??????????? umesto sve da ide ka bolje ovo sve gore i gore... samo cekam da izadje WHQL pa da vidim da li ce se popraviti mada cisto sumnjam kako je pocelo!
gile necu da se svadjam...a jer si se mozda zapitao sto je jedan moderator?sto ih nema vise bar 3-4 posao bi bio laksi
:: Je li koji forum budjav ? Pa vas dvojica niste upoznati sa materijom pa ne znate koliko je to tesko i zamorno, pogotovu za jednog coveka. Mogao je i on da ubaci gotov forum kao oni na bench-u ili sk-u :: :: Pozdrav :: :: :: :: To sigurno ne moze na ovom budjavom forumu :: :: :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: :: :: jer moze da se promeni ime na pcberzi da mi ne stoji ovo aco jer je to od mog strica pa ja uzeo da koristim ali on ne ulazi ovde...glupo mi da me zovete aco a zovem se mark :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Nisam stigao da editujem poruku,zeznuo me je aco :: :: :: :: :: :: :: :: @SkyFire :: :: :: :: Gledam i neverujem.Ignore lupili i bole ih uvo.Ne bi me cudilo da je obrisu :: :: :: :: :: :: :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647176. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.