Treba mi preporuka za neki 3-rd party softver za IP kamere. Našao sam mnogo na netu ali ništa nije dobavljivo u uobičajenim `prodavnicama`. Ako zna neko, hvala.
Bezobrazno pitanje sa moje strane. A sta ce ti neki drugi software? Koliko znam njihov (Linsys-ov) radi sasvim OK. Jedino sto ne moze za dzabe je da pregledas sliku sa kamere sa bilo kog mesta na netu, vec samo u okviru svoje mreze.
Nije moje, za ortaka je. I ja mislim da je Linksys korektan ali čovek traži. Kako to misliš `ne moze za dzabe je da pregledas sliku sa kamere sa bilo kog mesta na netu`? Ako mislimo na isto onda može bez većih problema, pa to je cela svrha Ip kamere.
Pre nekog vremena sam se igrao sa jednom Linksys wirreless IP kamerom i za nju je vazilo da mozes da joj pristupis iz lokalne mreze, a kada hoces da joj pristupis sa bilo kog mesta, e onda ti treba njihov software koji da ju dzabe u nekom probnom periodu, a posle moras da placas. Na to sam mislio. A to izgleda ovako. Postavis kameru u stanu i zelis da joj pristupis recimo sa posla ili iz nekog hotela kada si na letovanju, e to ne moze ako im ne platis. Mozda sam nesto pogresno razumeo, ali mi se cini da je tako bilo. Provericu u nekoj dokumentaciji koju sam sacuvao.
Hmm, ovaj program što je ortak dobio radi dobro za sada, a on ide samo preko Neta, uopšte nema PC u radnji. Nigde u dokumentaciji nisam video takvo upozorenje.
vecina softvera je namenska i nije univerzalna za sve kamere ....postoji neki softver koreeanski koji je free ali morao bih da pogledam da li podrzavaju linsys-ove kamere ....znam da rade na axisu , sony ....... Najbolje je da kupite njihov original program jer se softveri vecinom ne mogu krekovati...........pozzzz Terminator
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647176. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.