:: ...koristite u win7 kao virtualni dvd-rom :: :: Ja koristim alcohol 120% ali mi ne radi crack pa ne mogu da ga registrujem više....neki prdlog? Link za download :: :: Hval ::
Verovatno ne koristiš nikakav firewall pa ti se alcohol prikačio na NET i proverio dal` je legalan. Lično koristim comodo IS i, veruj mi, nije bilo programa koji, nakon instalacije, nije želeo da ode na NET i verovatno proveri legalnost. Naravno, sve sam ih blokirao. Inače, koristim PowerIso na w7 x64, ali reši pitanje firewalla.
problem. Tek sam bio stavio sistem i nije bio na netu a nije radio krek. Inače koristim firewall i trenutno koristim AVG internet security i dobro me služi. Koristio sam i Comodo i takođe sam bio zadovoljan.... Pitanje za ovaj daemon tool? Da li freware radi na na 7-mici?
Radi Alcohol 120% v1.9.8.7612 na Win 7 odlicno... Ne znam zbog cega tebi ne radi crack... **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
:: ...koristite u win7 kao virtualni dvd-rom :: :: Ja koristim alcohol 120% ali mi ne radi crack pa ne mogu da ga registrujem više....neki prdlog? Link za download :: :: Hval ::
da taj i ja koristim na svom, ali kad sam ga večeras stavio na drugu mašinu nije hteo da ga registruje a sve je prošlo kao da je svo ok.... ...uglavnom, stavići daemon tool pa da vidimo kako radi!
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647176. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.