U Total Commander-u (ja koristim TC UP) imas gore levo ikonicu `Show hidden icons`. Pritisni je i pojavice ti se skriveni fajlovi i folderi.
pozz **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
ti resenje. Covek kaze nece da funkcionise i vi pa probaj ovako. Virusi i slicne stvari hoce ponekad da prave problem sa tim. 100x klikces i 100x puta isto. Lepo uradi scan sa raznim AV i Anti malware software-om i trebalo bi da ti resi problem.
problem je do windows-a, mozes da udjes u `hidden` folder,tako sto u `adress bar` ukucas tacnu putanju do foldera i tako udjes u isti (pod uslovom da tacno znas kako se zove folder), ili, kao sto je predlozio mkukic, da udjes iz TC-a, ali u TC-u mora da ti bude ukljuceno `show hidden system folders`.
Xenitron imas virus koji ti ne dozvoljava da vidis hidden files zato sto je on hidovan kako ga ne bi uklonio inace avast ne moze da ga izbrise trazi non stop res dok avira kada ga obrise brise i tabelu hard diska bedak predji na vistu njoj nista ne moze na osnovu 5 slucaja koje sam imao
Moze 4.2GHz stabilno,sad ga drzim na 4.0 sa 1.4v i radi extra max temp 58 stepeni a jezgra do 61,zvuk ne radi pa ne radi,nasao sam neku pci zvucnu i sa njom radi lepo,a sto se tice ovoga uspeo sam iz total comadera!!!
Sta da ti kazem... Total Commander je zakon! .) **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
:: Moze 4.2GHz stabilno,sad ga drzim na 4.0 sa 1.4v i radi extra max temp 58 stepeni a jezgra do 61,zvuk ne radi pa ne radi,nasao sam neku pci zvucnu i sa njom radi lepo,a sto se tice ovoga uspeo sam iz total comadera!! :: :: http://img132.imageshack.us/img132/2598/e84004850crossfire.pn :: :: Q9550 4.2GHz E0-TITAN FENRI :: ASUS MAXIMUS II FORMUL :: 4GB Hyper :: 1T :: ATI 4850 CrossFir :: CHIEFTEC 650 :: SAMSUNG 226BW DV :: ::
ok je toliki clock, testirao sam, ali samo za test, ALI, dovoljno ti je sasvim da ga drzis na 3.5, to ti je klock bez dizanja voltaze, a gura graficku sasvim dovoljno, za svaki dan, ja bih ti preporucio da ne ides vise od 3.5, eventualno 3.6, jer nema potrebe...sad, kako god zelis
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647265. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.